Hoidot

Hoitovalikoimaani kuuluvat kosmeettiset gua sha hoidot, akupunktio, kosmeettinen akupunktio, LED-valohoito, kuivakuppaus, moksibustio sekä holistisen ihonhoidon valmennukset.

 

 

Kosmeettinen gua sha

Yin Your Skin Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista ja parantaa kudosten kosteuspitoisuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän. Hoidossa yhdistyvät kosmeettinen gua sha dekolteelta päälaelle ja Yin Your Skin signature sound healing, jonka on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti ja säveltäjä IRENE.

Yin Your Skin Signature Experience hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin verkkokurssin ostaneille asiakkaille. Ilmoitan vapaat hoitoajat kurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä. Mahdolliset ylimääräiset ajat ilmoitan uutiskirjeellä.

 

 

 

Palautteita Yin Your Skin Signature Experience hoidosta

”Katjan käsissä on hyvä olla hoidossa, vuosien alalla työskentely näkyy varmuutena, tarkkuutena ja ammattitaitona. Vaikka hoidon aikana tekisi toisaalta mieli olla skarppina ja painaa mieleen omaan guashatyöskentelyyn tekniikoita mestarilta, niin pian keho antautuu vain rentoutumaan ja nauttimaan.
Hoidon jälkeen olo oli täysin rento mutta virkeä, silmät kirkkaat ja kasvot hehkuvat.”

– TAINA

 

”Kosmeettinen gua sha hoito täytti ja jopa ylitti suuret odotukseni. Olen 66 vuotias ja hoidon tulokset näki heti, ihon väri kirkastui ja kasvonpiirteeni napakoituivat ja ilme oli rento ja virkistynyt. Hoitotuotteet tuntuivat hyviltä ja sain ensikosketuksen ihanaan valmisteilla olevaan hoitonesteeseen. Koko hoito tuntui miellyttävältä ja tehokkaalta ja meditatiivinen musiikki oli rauhoittavaa. Sain lisäintoa jatkaa omaan gua sha taivaltani. Aion mennä uudestaan tähän hoitoon, jos ja kun tilaisuus tulee.”

– HELENA

 

”Katjan tekemä gua sha-hoito on kokonaisvaltainen. Se tekee hyvää sekä kasvoille että mielelle. Hoidon aikana ajauduin pari kertaa nukahtamispisteeseen ja pian sen jälkeen havahduin ”hereille”. Hoito on rauhallinen ja maadoittava. Tuntuu, kuinka hoidossa olisi kolme vaihetta: pehmeä aloitus, jossa vajoaa rentouden tilaan, intensiivinen hoito-osuus ja pehmeä herätys hoidon lopussa. Taustalla soi koko hoidon kaunis musiikki. Iho oli hoidon jälkeen kirkas ja väri tasoittunut. Huomasin myös, että iho oli todella pehmeä ja pehmeys pysyi useamman päivän. Olisi ihana saada tämä hoito säännöllisesti, koska uskon, että tässä on isompi kokonaisuus kyseessä kuin pelkät kasvot. Kaunis kiitos Katjalle hänen upeasta työstä!”

– OUTI

 

”Tekemäsi hoito oli ehdottomasti paras kokemani rentouttava ja kaunistava hoito, kiitos vielä siitä! Käsittely oli hyvin kokonaisvaltainen, vaikka kohdistui pääasiassa kasvojen ja dekolteen alueelle. Vaikutukset tuntuivat rentoutena ja keveytenä koko kehossa. Kasvot tuntuivat hehkuvan vielä pitkään hoidon jälkeen, samoin turvotus pysyi poissa hyvän aikaa, vaikka pienten lasten äitinä yöunet ovat jääneet vähäisiksi. Käsittely oli kokonaisuudessaan ihana ja miellyttävä, ja olemuksesi hyvin rauhoittava. Gua sha käsittelystä sain myös hyviä vinkkejä omaan tekemiseen. Odotan nyt jo pääseväni uudestaan hoitoon, ja suosittelen sitä lämmöllä ihan jokaiselle!”

– LINDA

 

”Täydellistä rentoutumista ja helpotusta viidenkympin kriisiin! Koko hoidon ajan leijuin pilven reunalla. Koin täydellisen rentoutumisen ja sen kertoi myös Oura: hoidon jälkeisen yön alin sykelukemani oli matalin, joka minulla on koskaan ollut!Rentoutumista tärkeämpää minulle oli kuitenkin kokemus ja tieto siitä, että Katjan kehittämällä menetelmällä voi vaikuttaa todella merkittävästi kaksoisleukaan ja löysään kasvojen alaosaan. Koin kasvojeni ilmeen muuttuneen suuresti ja vaikutus kesti nelisen päivää. Otan osaksi omaa kotirutiiniani. Kiitos Katja!”

– PIIA

 

”Hoito oli ihanan viipyilevä ja perusteellinen, vieden syvään rentoutumisen tilaan. Kasvojen hoitaminen gua sha -metodilla tuntui tietyissä kohdin jopa terapeuttiselta, jännitysten hellittäessä. Minusta tuntui siltä, että tässä tuli hoidetuksi paljon muutakin kuin vain sidekudoksia, jos näin voi sanoa. Suosittelen Katjan, superammattilaisen, hoitoa lämpimästi!”

– STIINA

 

”Minähän tipahdin ihan nirvanaan hoidon aikana, taisin nukkua koko session ajan. Olen gua shannut kotona oppiesi mukaan jo noin vuoden ajan, mutta sinun tekemänäsi hoito tuntui enemmän ”oikealta”. Myös sen opin, että lastaa ei tarvitse painaa niin kovasti. Iho on ollut hoidon jälkeen todella heleä ja hyvän näköinen. Turvotukset ovat olleet tipotiessään, nyt vaan täytyy jatkaa taas uusin opein. Ja uusi Jalo on jo päässyt tositoimiin.”

– MERVI

 

”Gua sha hoito oli lempeällä tavalla tehokas ja rentouttava. Olin yllättynyt siitä miten pehmeältä ja silkkiseltä tietyt kohdat tuntuivat – siitä tuli ammattilaisen taitava ote erityisesti esille. Ehkä parasta Gua sha hoidossa on juuri se monipuolisuus, sekä pehmeää ja rauhallista mutta välillä tiukempaa ja nopeampaa otetta, ihan kun musiikki, jossa tempot vaihtuvat. Asiakkaana voit vain keskittyä rentoutumaan ja nauttimaan tuntemuksista. Hoidon jälkeen peilistä katsoi virkistyneen näköiset kasvot.”

– EIJA

 

”Kiitos uniikista hoitokokemuksesta. Siinä todella aika pysähtyi ja mieli lepäsi valveen ja unen rajamailla. Hoitopedistä sai nousta levänneenä ja kasvot kirkastuneena. Decolte ja kasvot saivat kyllä perusteellisen ”koko vartalo jumpan”, gua sha välineiden ja sinun taitavien käsien siivittäminä.”

– JOHANNA

 

 

 

Akupunktio, kuivakuppaus ja moksibustio

Valmistun Suomen kiinalaisen lääketieteen akatemiasta akupunktiohoitajaksi kesäkuussa 2023. 3,5 vuotiseen koulutukseen sisältyy 800 h itsenäistä harjoittelua ja 550 h kliinistä harjoittelua. Teen tällä hetkellä harjoitteluhoitoja omalla vastaanotollani kerran viikossa. Hoidoissa käytän akupunktiota, kuivakuppausta ja tarpeen mukaan moksibustiota. Yleisimpiä akupunktiolla hoidettavia vaivoja ovat mm. erilaiset naistenvaivat, univaikeudet, stressi, ahdistus, migreeni, bruksismi, iho-ongelmat, ruoansulatusongelmat ja erilaiset emootiot, jotka voivat ilmentyä kehossa monenlaisena vaivana. Ei ole oikeastaan vaivaa, mihin akupunktiota ei voisi käyttää ainakin täydentävänä hoitona, mutta vakavat tapaukset kuuluvat aina lääkärille.

Vaivasta riippuen hoitokertoja tarvitaan yleensä enemmän kuin yksi ja hoidon tulisi olla säännöllistä. Sopiva hoitoväli vaihtelee, mutta yleensä se on 1-2 viikkoa. Tämän vuoksi suosittelen, että et varaa hoitoa, jos tiedät ettet pysty käymään hoidossa säännöllisesti. Itseni kannalta on tässä vaiheessa tärkeää, että saan seurata miten hoidot edistyvät ja tehoavat.

Akupunktion ensikäyntiin tulisi varata aikaa 1,5 h. Jatkokäynteihin kuluu aikaa 1 h.

Kuivakuppauksella hoidetaan yleisimmin lihasjumeja. Kuivakuppauksen hoitoaika on 30 minuuttia. Kuivakuppauksessa huomioitavaa on, että kuppauksesta jää ihoon voimakkaat jäljet.

Ilmoitan vapaat hoitoajat vastaanotolleni uutiskirjeellä.

 

 

 

 

 

 

Kosmeettinen akupunktio ja LED-valohoito

Suoritan tällä hetkellä rinnakkain akupunktiohoitajan tutkintoni kanssa Mei Rong jatkokoulutusohjelmaa kosmeettisista hoitotekniikoista, joihin kuuluu kosmeettinen akupunktio. Valmistun koulutusohjelmasta kesäkuussa 2022. Ilmoitan vapaat hoitoajat kosmeettiseen akupunktioon uutiskirjeellä.

 

 

Lähde mukaan kiehtovalle matkalle ihosta ytimeen! Osta Yin Your Skin® Signature Experience verkkokurssi tästä.

OSTA YIN YOUR SKIN®