Yin Your Skin® SUMU Transformative Facial Mist

for Balance & Vitality

 

< TAKAISIN LISTAUKSEEN
Kuvaus

SUMU on vahvasti uudistava, tehokosteuttava ja kirkastava kasvosuihke. Appelsiininkukilta ja vihreältä teeltä tuoksuva, ylellinen suihke laskeutuu kasvoille samettiseksi usvaverhoksi, jonka kosteus lepää iholla pitkään. SUMU sopii ihanteellisesti kaikille ihotyypeille, aamuin illoin.

Hienostunut hoitovesi koostuu aromaattisista kasvikunnan aarteista: appelsiininkukkavedestä, vihreän teen vedestä, jasmiinista, ginkgo bilobasta, lootuksenkukkauutteesta, mustikkauutteesta ja hibiskusuutteesta. SUMU syväkosteuttaa, rauhoittaa, pehmittää, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Hibiskus- ja mustikkauute toimivat vahvoina antioksidantteina ja ihon uudistajina. Lootuksenkukkauute kosteuttaa, vilkastuttaa ihon mikroverenkiertoa ja tuo iholle kuulasta hehkua. Hibiskus uudistaa, rauhoittaa, silottaa hienoja juonteita ja pitää ihon kimmoisana.

SUMUssa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet, elämyksellisyys ja mielialaa kohottava tuoksumaailma. SUMU vahvistaa ja tukee ihon kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Se palauttaa tehokkaasti elinvoimaa väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Jos haluat korostaa kasvojen kuulautta, suihkuta SUMUa myös meikin päälle.

SUMU edustaa arjen aromaterapiaa. Sulje silmät ja puhalla uloshengityksellä mieli tyhjäksi. Ota sitten vastaan virkistävä usva, joka laskeutuu iholle upean tuoksumaailman saattelemana. Lopuksi syvä sisäänhengitys – ja aistit aukeavat kesäsateen jälkeiseen todellisuuteen. Sisäinen maisema tuntuu uudistuneelta.

Pakkauskoko 100 ml.

SUMU on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin-tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. SUMU sopii kaikille ihotyypeille.

Inci
CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER*, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER WATER*, GLYCERIN**, JASMINUM OFFICINALE EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, HIBISCUS ROSA-SINENSIS FLOWER EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT*, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, AQUA, XANTHAN GUM
*Certified organic
**Palm oil free
Käyttö

Suihkuta aamuin illoin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle silmät suljettuina, imeytä ihoon käsin taputellen. Viimeistele Yin Your Skin SILEÄ Silky Facial Oil -kasvoöljyllä.

 

Ainesosat

 

 

Vihreä tee -vesi valmistetaan tislaamalla vihreän teen lehtiä ja siinä on ihanan aromaattinen tuoksu. Vihreän teen vesi on ihoa kirkastava, napakoittava, puhdistava ja antioksidanttinen. Se sopii erinomaisesti herkän, ohuen, ärtyneen, sekaihon, rasvaisen ja samean sekä ikääntyvän ihon hoitoon. Yin Your Skin tuotteiden sisältämä vihreän teen vesi on tislattu arvostetussa ranskalaisessa tislaamossa, joka on erikoistunut eteeristen öljyjen ja kukkais- sekä kasvivesien tuotantoon.

Appelsiininkukka, eli nerolivesi valmistetaan appelsiininkukista tislaamalla eteerisen öljyn tuotannon sivuvirtaraaka-aineena. Appelsiininkukkavedellä on pitkä historia, joka ulottuu aina 1700-luvulle saakka, jolloin Anne-Marie de la Trémoille, Ursinsin ja Nerolan prinsessa, käytti appelsiininkukkavettä parfyyminä vaatteissaan, hansikkaissaan ja kylvyissään. Appelsiininkukkavesi on tunnettu sen huumaavan aromaattisesta, makeasta ja raikkaasta tuoksustaan. Sitä käytetään kosmetiikan raaka-aineena sekä ruoanlaitossa maustamiseen. Appelsiininkukkavesi on ihoa pehmittävä, kosteuttava, tasapainottava, uudistava ja napakoittava. Se sopii erinomaisesti kuivan, normaalin, ohuen, herkän, samean ja ikääntyvän ihon hoitoon. Yin Your Skin tuotteiden sisältämä appelsiininkukkavesi on valmistettu Marokossa arvostetussa tislaamossa, joka on erikoistunut appelsiinikukkaveden ja -eteerisen öljyn tuotantoon. Kukat on tislattu matalassa lämpötilassa mahdollisimman hellävaraisesti, joka takaa aromaattisen tuoksun ja herkimpien komponenttien säilyvyyden.

Mustikkauute sisältää runsaasti antosyaaneja ja polyfenoleja sekä B- ja C-vitamiineja, jotka suojaavat ihosoluja UV-säteilyn ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta soluvaurioilta sekä rauhoittavat ärsytyksiä ja tulehduksia. Lisäksi mustikkauute supistaa ihohuokosia. Mustikkauute sopii erinomaisesti herkän, samean, ärtyneen ja ikääntyvän ihon sekä stressin ja väsymyksen merkkien hoitoon. Yin Your Skin tuotteiden sisältämä suomalainen mustikkauute on erittäin korkealaatuista ja sisältää vahvan pitoisuuden aktiivisia yhdisteitä.

 

Ginkgo biloba sisältää yli 40 aktiivista komponenttia, jotka toimivat antioksidantteina. Ginkgo biloba -uute suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta soluvaurioilta, tehostaa mikroverenkiertoa, poistaa kuona-aineita, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, rauhoittaa tulehduksia sekä vähentää punoitusta. Yin Your Skin tuotteiden Ginkgo biloba -uute on valmistettu zeodration-nimisellä teknologialla, joka on huomattavan paljon energiaa säästävä perinteisiin kuivausmenetelmiin, kuten pakastekuivaukseen verrattuna. Menetelmässä ei käytetä myöskään korkeita lämpötiloja, jonka ansiosta kasvien kaikista herkimmätkin vaikuttavat yhdisteet saadaan säilytettyä. Tämän jälkeen uute on titrattu, joka tarkoittaa, että sen sisältämät vaikuttavat yhdisteet voidaan standardisoida.

Jasmiiniuute rauhoittaa tulehduksia, pehmittää, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Se sopii erinomaisesti herkän, pintakuivan, samean ja ikääntyvän ihon hoitoon. Lisäksi jasmiiniuute sopii erityisen hyvin myös aknen ja atopian hoitoon.

Lootuksenkukkauute kirkastaa, napakoittaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa, rauhoittaa punoitusta ja ärsytystä sekä tasapainottaa talineritystä. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien rappeuttavalta vaikutukselta. Lootuksenkukkauute sopii erinomaisesti samean, punoittavan, ärtyneen, rasvaisen ja ikääntyvän ihon hoitoon. Yin Your Skin tuotteiden lootuksenkukkauute on valmistettu zeodration-nimisellä teknologialla, joka on huomattavan paljon energiaa säästävä perinteisiin kuivausmenetelmiin, kuten pakastekuivaukseen verrattuna. Menetelmässä ei käytetä myöskään korkeita lämpötiloja, jonka ansiosta kasvien kaikista herkimmätkin vaikuttavat yhdisteet saadaan säilytettyä. Tämän jälkeen uute on titrattu, joka tarkoittaa, että sen sisältämät vaikuttavat yhdisteet voidaan standardisoida.

Hibiskuksen kukkauute sisältää runsaasti antioksidantteja, C-vitamiinia ja AHA-happoja. Se tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja solujen uusiutumista sekä napakoittaa, kirkastaa ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien soluja rappeuttavilta vaikutuksilta. Hibiskuksen kukkauute sopii erinomaisesti kuivan, samean, ärtyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä monille ihon epätasapainotiloille, kuten aknelle ja atopialle.