Yin Your Skin® SALVA Cleansing Potion

for Purifying Rites and Aromatherapy

 

< TAKAISIN LISTAUKSEEN
Kuvaus

SALVA on luonteikas, holistinen ja kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusbalmi. SALVAssa yhdistyvät vehreä eleganssi, vahva aromaterapeuttinen ulottuvuus ja puhdistavien rohtojen kiistaton mahti.

SALVA on optimaalisesti syväpuhdistava tuote, joka ei ärsytä herkkääkään ihoa. Sen pehmeä, voidemainen koostumus syntyy kurkunsiemen- ja tamanuöljyn liitosta, joka tasapainottaa ja tyynnyttää ihoa tehokkaasti. Vihreä savi tuo iholle syväpuhdistavia ja kirkastavia vaikutuksia. Notkea balmi levittyy kasvoille helposti, puhdistaa meikin ja huuhtoutuu vaivattomasti vedellä.

SALVAn tasapainottava resepti on viimeistelty kardemumman ja sitruunaruohon eteerisillä öljyillä. Lopputuloksena on vahvaluonteinen kokonaisuus, jonka koostumus ja vaikutukset vakuuttavat vaativankin käyttäjän. SALVA sopii kaikille ihotyypeille ja rauhoittaa tehokkaasti ärtyisää, tulehtunutta ja stressaantunutta ihoa.

Ikiaikaista yrttiviisautta huokuva SALVA tukee ihon suojabarriäärin tasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Balmissa yhdistyvät tehokkaat raaka-aineet, aromaterapeuttisuus, nautinto ja elämyksellisyys. SALVA on moderni puhdistautumisriitti, joka syväpuhdistaa vehreillä voimillaan sekä ihon että mielen.

Pakkauskoko 50 ml.

SALVA on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin-tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. SALVA sopii kaikille ihotyypeille.

 

Inci
CUCUMIS SATIVUS SEED OIL, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, CETEARYL ALCOHOL, COCO-GLUCOSIDE, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL*, CETEARYL OLIVATE, ILLITE, SORBITAN OLIVATE, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL*, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL*, TOCOPHEROL, CITRAL**, LINALOOL**, LIMONENE**
*Certified organic
**From natural essential oil

 

Käyttö

Levitä herneen kokoinen nokare kuiville kasvoille ja kaulalle. Kostuta sormet ja hiero huolellisesti noin minuutin ajan, tuote muuttuu veden vaikutuksesta kermaiseksi voiteeksi. Huuhdo lopuksi runsaalla vedellä. Viimeistele Yin Your Skin IHME Botanical Wonder Essence hoitonesteellä ja SILEÄ Silky Facial Oil kasvoöljyllä.

 

Ainesosat

 

 

Kurkunsiemenöljy ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita, sillä se sisältää runsaasti E-vitamiinia, jonka ansiosta se ehkäisee stressin, väsymyksen ja ulkoisten stressitekijöiden ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä iholla ja kirkastaa ihon sävyä. Lisäksi sen sisältämät fytosterolit silottavat hienoja juonteita ja tehostavat kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Kurkunsiemenöljy sisältää runsaasti linolihappoa, joka rauhoittaa tulehduksia, ärsytyksiä ja epäpuhtauksia, sekä oleiinihappoa, joka ehkäisee ihon kuivumista.

Kurkunsiemenöljy sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ylläpitämään ihon elinvoimaisuutta ja ehkäisemään tulehdusta. Se on lisäksi erityisen hyvä öljy useiden ihon epätasapainotilojen hoitoon, kuten aknelle, rosacealle, atopialle ja psoriasikselle.

Tamanuöljy on ihorohtojen aatelia. Aromaattisen tuoksuinen, kylmäpuristettu öljy on vaikutuksiltaan antibakteerinen, antiseptinen, antifungaalinen ja antiviraalinen. Se rauhoittaa tulehduksia, ärsytyksiä ja epäpuhtauksia. Tamanuöljy tehostaa ihon uusiutumista ja sopii arpien ja ihovaurioiden hoitoon. Lisäksi se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ehkäisten stressin ja väsymyksen aiheuttamia ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä.

Tamanuöljy sisältää runsaasti alfalinoleenihappoa, linolihappoa ja oleiinihappoa, jotka rauhoittavat tulehduksia, vahvistavat ihon suojabarriääriä ja ehkäisevät ihon kuivumista.

Tamanuöljy sopii kaikille ihotyypeille ylläpitämään ihon elinvoimaisuutta. Se on erityisen hyvä myös aknelle, rosacealle, atopialle ja psoriasikselle sekä pigmenttiläiskien ja arpien hoitoon.

 

Merestä saatava vihreä savi syväpuhdistaa ihoa, imee itseensä liiallista talia ja vilkastuttaa mikroverenkiertoa auttaen puhdistamaan iholta epäpuhtauksia ja likaa, kuten ilmansaasteita. Vihreä savi napakoittaa veltostunutta ihoa, häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä, poistaa turvotusta sekä rauhoittaa tulehduksia, epäpuhtauksia ja ihottumia. Vihreä savi sisältää runsaasti magnesiumia, piitä ja kalsiumia, jotka yhdessä rauhoittavat stressin ja väsymyksen aiheuttamaa hiljaista tulehdusta ja ärsytyksiä sekä napakoittavat ja tasapainottavat ihoa.

Kardemumman eteerinen öljy on vaikutuksiltaan antiseptinen, ihoa puhdistava ja mikroverenkiertoa vilkastuttava. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan kardemumman eteerinen öljy on afrodisoiva ja virkistävä.

 

Sitruunaruohon eteerinen öljy on vaikutuksiltaan supistava, antiseptinen ja virkistävä. Se syväpuhdistaa ihohuokosia, rauhoittaa tulehduksia, epäpuhtauksia ja ihottumia. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan sitruunaruohon eteerinen öljy on stressiä lievittävä, mielialaa kohottava ja hermostoa tasapainottava.