Yin Your Skin® IHME
Botanical Wonder Essence

for Supernatural Glow

 

< TAKAISIN LISTAUKSEEN
Kuvaus

IHME on ihon elinvoimaa vahvistava ja kirkastava tehohoitoneste. IHME-tehohoitoneste vakuuttaa moniulotteisella hoitotuloksellaan. Happojen pH:ta tasapainottava tehokkuus ja mieto kuorivuus sekä kirkastaa että kosteuttaa poikkeuksellisen tehokkaasti.

Tehohoitonesteen happopitoisuus on maltillinen mutta vaikuttava. Hibiskuksen kukkauutteen sisältämät luontaiset hapot ja maitohappo tekevät ihosta täyteläisen, lasimaisen kuulaan ja pehmeän. Epäpuhtaudet ja -tasaisuudet tasoittuvat, samoin ihon väri.

IHME-tehohoitonesteen aktiiviaineina toimivat Ginkgo biloba -uute, mulperiuute ja pioniuute, jotka ovat kiinalaisessa lääketieteessä rohtojen aatelia. Ginkgo biloba sisältää yli 40 aktiivista komponenttia, jotka toimivat antioksidantteina. Ginkgo biloba tehostaa mikroverenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Mulperiuute ja pioniuute sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka hillitsevät pigmenttiläiskiä, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja rauhoittavat sekä tulehdusta että punoitusta. IHME sisältää kosteuttavana aineena myös suomalaista betaiinia ja kasvipohjaista propanediolia, joka tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon optimaalisesti.

Vaikka IHME tuo kasvoille selittämätöntä hehkua ja elinvoimaa, sen tehokkuus ei perustu mystiikkaan vaan kasvikunnan väkevään, konkreettiseen viisauteen. Yksi tehohoitonesteen tärkeimmistä raaka-aineista on huippuunsa hiottu formulointi, jonka ytimessä on aito intohimo luonnon upeimpien ihmeiden yhdistämiseen.

Luonto on ihme ja sinä olet osa sitä. Luonto toteuttaa ihmeellisyyttään jatkuvasti myös sinussa. Hoida itseäsi kuin kalleinta aarrettasi ja ihmettele kauneuttasi.

IHME on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin -tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. IHME sopii kaikille ihotyypeille.

 

Inci
AQUA, GLYCERIN*, PROPANEDIOL**, LACTIC ACID, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, BETAINE, MORUS ALBA ROOT EXTRACT, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, BENZOIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM BICARBONATE, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL
*Palmuöljyvapaa
**Kasvipohjainen

 

Lisätiedot

IHME tehohoitoneste on täydellinen yhdistelmä lempeää kuorintaa, syväkosteutusta ja tasapainotusta. Tuotteen happopitoisuus (6,4%) on yhtä aikaa maltillinen mutta tehokas – se koostuu hibiskuksen kukkauutteesta sekä maitohaposta. Hibiskuksen kukkauutteen hapot kuorivat ihoa yhtä tehokkaasti kuin AHA-hapot mutta eivät ärsytä ihoa yhtä helposti. Ne tehostavat ihosolujen uusiutumista ja kuolleen ihosolukon hilseilyä ihon pinnalta, parantavat sarveiskerroksen elastisuutta, tasapainottavat ihon talineritystä, silottavat hienoja juonteita, parantavat ihon kosteuspitoisuutta ja kirkastavat ihoa. Kuorivaa vaikutusta tehostaa AHA-happoihin kuuluva maitohappo, joka eheyttää ihon sarveiskerrosta ja kosteuttaa tehokkaasti erityisesti kuivaa, pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa.

IHME kuorii lempeästi ja sopii kuivalle, pintakuivalle, normaalille, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle päivittäiseen käyttöön iltaisin hoitonesteen tavoin. Lisäksi tuote sopii atopialle, aknelle sekä epäpuhtauksille. Herkälle sekä ohuelle iholle se sopii tehotuotteeksi 2-3 kertaa viikossa. Epätasapainotiloissa, joihin liittyy herkkyyttä, kuten rosacea, herkkä akne ja POD, tuotteen sopivuus on yksilöllistä ja sitä tulee kokeilla maltillisesti. Kuorivan vaikutuksensa lisäksi IHME kosteuttaa ja kirkastaa ihoa erittäin tehokkaasti. Se tekee ihosta täyteläisen kuulaan ja silottaa hienoja juonteita sekä epätasaisuuksia.

IHME tehohoitonesteen pH on 3.6, mikä tukee tuotteen kuorivaa vaikutusta ja tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon pH:ta. Terveen ja hyvinvoivan ihon pH on välillä 3.8-5.8. Useimmissa ihon epätasapainotiloissa, kuten aknessa, atopiassa ja rosaceassa, ihon pH on kohonnut.

Pakkauskoko 50 ml.

 

Käyttö

Taputtele nestettä puhdistetulle iholle muutaman kerran viikossa. Vältä silmänympärysihoa. Viimeistele Yin Your Skin SILEÄ kasvoöljyllä. Tuote sopii normaalille, rasvaiselle, paksulle ja ikääntyvälle iholle päivittäiseen käyttöön ja ohuelle sekä herkälle iholle 2-3 viikossa tehotuotteeksi.

 

Ainesosat

 

 

Ginkgo biloba sisältää yli 40 aktiivista komponenttia, jotka toimivat antioksidantteina. Ginkgo biloba -uute suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta soluvaurioilta, tehostaa mikroverenkiertoa, poistaa kuona-aineita, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, rauhoittaa tulehduksia sekä vähentää punoitusta. Yin Your Skin tuotteiden Ginkgo biloba -uute on valmistettu zeodration-nimisellä teknologialla, joka on huomattavan paljon energiaa säästävä perinteisiin kuivausmenetelmiin, kuten pakastekuivaukseen verrattuna. Menetelmässä ei käytetä myöskään korkeita lämpötiloja, jonka ansiosta kasvien kaikista herkimmätkin vaikuttavat yhdisteet saadaan säilytettyä. Tämän jälkeen uute on titrattu, joka tarkoittaa, että sen sisältämät vaikuttavat yhdisteet on standardisoitu ja uute on tasalaatuinen.

 

Hibiskuksen kukat sisältävät luonnostaan erilaisia AHA-happoja (sitruuna-, omena- ja viinihappoa), hibiscus-happoa ja pyruvic-happoa (suomeksi palorypälehappo), joka kuuluu alfaketohappoihin, eli AKA-happoihin. Uute vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista, tehostaa kuolleen ihosolukon hilseilyä ihon pinnalta, parantaa sarveiskerroksen elastisuutta, tasapainottaa ihon talineritystä, siloittaa hienoja juonteita, parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja kirkastaa ihoa. Yin Your Skin IHME Botanical Wonder Essence hoitonesteen sisältämä hibiskuksen kukkauute on titrattu palorypälehapossa ja hibiskuksen kukan orgaanisissa hapoissa, joka takaa uutteen tehokkuuden.

 

Valkoisen mulperin juuriuute sisältää runsaasti antioksidantteja ja flavonoideja suojaten ihoa vapailta radikaaleilta, ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä ja liiallisen UV-säteilyn haittavaikutuksilta. Lisäksi se tasoittaa ihon väriä ja ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista sisältämänsä arbutiinin ansiosta, joka hillitsee melaniinin muodostukseen osallistuvan tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta. Mulperinjuuriuute rauhoittaa myös tehokkaasti ympäristön stressitekijöistä ärsyyntynyttä ja punoittavaa ihoa. Yin Your Skin tuotteiden mulperinjuuriuute on valmistettu zeodration-nimisellä teknologialla, joka on huomattavan paljon energiaa säästävä perinteisiin kuivausmenetelmiin, kuten pakastekuivaukseen verrattuna. Menetelmässä ei käytetä myöskään korkeita lämpötiloja, jonka ansiosta kasvien kaikista herkimmätkin vaikuttavat yhdisteet saadaan säilytettyä. Tämän jälkeen uute on titrattu, joka tarkoittaa, että sen sisältämät vaikuttavat yhdisteet on standardisoitu ja uute on tasalaatuinen.

 

Pionin kukkauute sisältää runsaasti flavonoideja ja tanniineja, jotka suojaavat ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ehkäisevät tulehduksia. Uute rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Yin Your Skin tuotteiden pionon kukkauute on valmistettu zeodration-nimisellä teknologialla, joka on huomattavan paljon energiaa säästävä perinteisiin kuivausmenetelmiin, kuten pakastekuivaukseen verrattuna. Menetelmässä ei käytetä myöskään korkeita lämpötiloja, jonka ansiosta kasvien kaikista herkimmätkin vaikuttavat yhdisteet saadaan säilytettyä. Tämän jälkeen uute on titrattu, joka tarkoittaa, että sen sisältämät vaikuttavat yhdisteet on standardisoitu ja uute on tasalaatuinen.

 

Maitohappo kuuluu alfahydroksi- eli AHA-happoihin. Se on suurempimolekyylinen kuin glykolihappo eikä imeydy yhtä syvälle ihoon, jonka vuoksi se ei ärsytä ihoa yhtä herkästi kuin glykolihappo. Maitohappo kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti ja sitä esiintyy myös luonnostaan ihon luonnollisessa kosteustekijässä (Natural Moisturizing Factor), jota syntyy ihon sarveistumisprosessia. Yli 5 % pitoisuudella maitohappo toimii kuorivana aineena. Maitohappo sopii erityisen hyvin samealle, pintakuivalle ja kuivalle iholle.