Yin Your Skin® AURA Sublime Beauty Concentrate

for Cell Renewal & Luminosity

< TAKAISIN LISTAUKSEEN
Kuvaus

AURA on ihon hehkua vahvistava eliksiiri, joka luo kasvoille upean valoilmiön. Taidolla formuloitu tehotuote tarjoaa poikkeuksellisen runsaan määrän aktiivisia ainesosia ja yhdisteitä. Koostumukseltaan Aura on ylellisen täyteläistä ja samettista öljyä, joka ravitsee ja suojaa tehokkaasti. Se antaa iholle säteilevää elinvoimaa ja resilienssiä.

Tyrninmarjan ja ruusunmarjan hiilidioksidiiuutteet antavat Auralle lämpimän sävyn, joka heijastaa kasvoille aamunkajon ja auringonlaskun kultaista valoa. Ylellistä lämpöä huokuva tuoksumaailma syntyy jasmiinin, magnolian ja porkkanansiemenen eteerisistä öljyistä.

Aura on taidolla kehitetty yhdistelmä kasvikunnan vaikuttavimpia raaka-aineita, jotka tehohoitavat juonteita aktiivisesti. Eliksiiri sopii täydelliseksi healthy-ageing tuotteeksi erityisesti ikääntyvälle, kuivalle, ohuelle, samealle tai herkälle iholle, joka on taipuvainen punoitukseen ja pigmenttiläiskiin.

Auran pohjaöljyinä toimivat kylmäpuristetut ja luomuviljellyt purasruohonsiemen-, iltahelokinsiemen-, ja vihreän teepensaansiemenöljyt, jotka ovat äärimmäisen silottavia ja ruhtinaallisesti ravitsevia. Kasviöljyjen vakuuttavimpiin rohtoihin kuuluva tamanuöljy rauhoittaa tulehduksia ja antaa samealle iholle elinvoimaa. Kokonaisuus on pehmentävä, hellivä, rauhoittava ja ravitseva. Aura tukee solujen uusiutumista aina aamunkajosta auringonlaskuun – silloinkin, kun nukut.

Auran poikkeuksellinen tehokkuus syntyy aktiiviaineiden ja yhdisteiden innovatiivisista yhdistelmistä. Lakritsinjuuren, rohtosalkoruusun ja riisinleseuutteen ainutlaatuinen synergia tasapainottaa, kirkastaa ja suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä sekä pigmentaatiolta.

Indirubin, indigonlehtien sisältämä aktiivinen komponentti, vahvistaa ihon suojabarriääriä, lievittää ärsytyksiä ja voimistaa hehkua. Tyrnin- ja ruusunmarjan hiilidioksidiuutteissa herkimmätkin vaikuttavat yhdisteet ovat uuttomenetelmän ansiosta tallella. Aura tarjoaa vitamiineja, flavonoideja, karotenoideja ja omega-rasvahappoja ihanteellisissa pitoisuuksissa. Auran sisältämän tyrniuutteen omega-rasvahappojen, karotenoidien ja E-vitamiinin pitoisuudet on standardisoitu.

Aura on vakuuttava ja innovatiivinen kauneuseliksiiri ikääntymisen merkkeihin. Se hellii sielua kuin aurinko ja tarjoaa kasvoillesi ehtymättömän valonlähteen – aina aamunkoitosta iltaruskoon.

Inci
BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, OENOTHERA BIENNIS OIL*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES EXTRACT*, ROSA CANINA SEED EXTRACT*, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL*, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, POLYGONUM TINCTORIUM LEAF EXTRACT, MICHELIA ALBA FLOWER OIL, JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT*, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL*, ORYZA SATIVA BRAN EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE**, LINALOOL**, BENZYL ALCOHOL**, EUGENOL**, FARNESOL**
*Luomuviljelty
**Eteerisen öljyn komponentti
Käyttö

Levitä puhdistetulle iholle, Yin Your Skin SUMU kasvosuihkeen ja Yin Your Skin IHME tehohoitonesteen jälkeen.

Ainesosat

 

 

Patentoidulla menetelmällä rypsiöljyyn uutettu lakritsinjuuren, rohtosalkoruusun, ja riisinleseen yhdiste hillitsee tyrosinaasientsyymin aktiivisuutta, mikä ehkäisee liikapigmentaation syntymistä. Lisäksi yhdiste kirkastaa ihoa ja tasoittaa epätasaista sävyä sekä ehkäisee jo olemassa olevien läiskien tummentumista.

Patentoidulla menetelmällä rypsiöljyyn uutettu indigonlehtiuute ehkäisee ja vähentää ihon punoitusta, vahvistaa suojabarriääriä, rauhoittaa helposti reagoivaa ihoa sekä tukee ihon tervettä hehkua.

Tyrniuute sisältää runsaasti vitamiineja, flavonoideja ja karotenoideja sekä omega-3-,-6-, -9- ja -7-rasvahappoja ihanteellisessa suhteessa iholle. Uute rauhoittaa tulehduksia, epäpuhtauksia ja ärsytyksiä sekä tasapainottaa talineritystä. Tyrniuute ravitsee kaikkia ihotyyppejä, kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa sekä rauhoittaa monenlaisia ihon epätasapainotiloja. Beetakaroteeni antaa uutteelle lämpimän oranssin sävyn, joka tuo iholle tervettä hehkua. Hiilidioksidiuuttaminen on hellävarainen uuttomenetelmä, joka säilyttää kasvin herkimmätkin yhdisteet. Lopputuloksena saadaan erittäin korkealaatuinen ja tehokas aktiiviaine. Yin Your Skin tuotteissa käytetyn tyrniuutteen omega-rasvahappojen, karotenoidien ja E-vitamiinin pitoisuudet on standardisoitu.

Ruusunmarjauute sisältää runsaasti karotenoideja, antioksidantteja ja ihanteellisessa suhteessa omega-3-, -6- ja -9-rasvahappoja. Se ehkäisee liiallisen UV-säteilyn ja vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, uudistaa ja korjaa ihoa. Ruusunmarjauute on erinomainen tehoaine arville, liiallisen UV-säteilyn aiheuttamille vaurioille sekä juonteille. Uutteen sisältämä beetakaroteeni tuo iholle elinvoimaista hehkua. Hiilidioksidiuuttaminen on hellävarainen uuttomenetelmä, joka säilyttää kasvin herkimmätkin yhdisteet. Lopputuloksena saadaan erittäin korkealaatuinen ja tehokas aktiiviaine.

Purasruohonsiemenöljy on tehoöljy kuivalle, ohuelle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Purasruohonsiemenöljy sisältää omega-3-, -6- ja -9-rasvahappoja, erityisesti omega-6-rasvahappoihin kuuluvaa gammalinoleenihappoa (20 %), joka on rauhoittava, anti-inflammatorinen, ihoa uudistava ja ihon suojabarriääriä vahvistava. Purasruohonsiemenöljy sisältää lisäksi runsaasti E-vitamiinia. Öljy ylläpitää ihon elastisuutta, kiinteyttä ja täyteläisyyttä.

Iltahelokkiöljy on erityisen tehokas hoitamaan ikääntymisen merkkejä. Öljy sisältää runsaasti etenkin omega-6-rasvahappoja, josta 10 % gammalinoleenihappoa, joka rauhoittaa ihoa, vahvistaa ihon suojabarriääriä, silottaa juonteita ja napakoittaa ihoa. Iltahelokkiöljy ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, vahvistaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Teepensaansiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, polyfenoleja sekä skvalaania. Se on loistava öljy ihon suojaamiseen ulkoisilta stressitekijöitä, kaupunkiympäristön saasteilta ja ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Lisäksi se silottaa juonteita sekä rauhoittaa ja uudistaa ihoa.

Tamanuöljy on ihorohtojen aatelia. Aromaattisen tuoksuinen, kylmäpuristettu öljy on vaikutuksiltaan antibakteerinen, antiseptinen, antifungaalinen ja antiviraalinen. Se rauhoittaa tulehduksia, ärsytyksiä ja epäpuhtauksia. Tamanuöljy tehostaa ihon uusiutumista ja sopii arpien ja ihovaurioiden hoitoon. Lisäksi se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ehkäisten stressin ja väsymyksen aiheuttamia ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä.

Tamanuöljy sisältää runsaasti alfalinoleenihappoa, linolihappoa ja oleiinihappoa, jotka rauhoittavat tulehduksia, vahvistavat ihon suojabarriääriä ja ehkäisevät ihon kuivumista.

Tamanuöljy sopii kaikille ihotyypeille ylläpitämään ihon elinvoimaisuutta. Se on erityisen hyvä myös aknelle, rosacealle, atopialle ja psoriasikselle sekä pigmenttiläiskien ja arpien hoitoon.

Jasmiinin eteerisellä öljyllä (absoluutti) on hienostunut, makea ja kukkainen tuoksu. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan se rentouttaa, kohottaa mielialaa ja lievittää stressiä. Ihonhoidollisilta vaikutuksilta jasmiinin eteerinen öljy on kosteuttava, ihoa uudistava ja rauhoittava.

Magnolia on yksi maailman kallisarvoisimmista eteerisistä öljyistä. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan se on mieltä rauhoittava ja rentouttava. Magnolian eteerisellä öljyllä on huumaavan kukkainen ja makea tuoksu. Ihonhoidollisilta vaikutuksiltaan magnolian eteerinen öljy vähentää punoitusta ja turvotusta. Se silottaa juonteita ja kirkastaa ihoa.

Porkkanansiemenen eteerinen öljy on tuoksultaan maanläheinen ja juureva. Aromaterapeuttisilta vaikutuksiltaan se rauhoittaa yliaktiivista mieltä ja lievittää stressiä. Ihonhoidollisilta vaikutuksilta porkkanansiemenen eteerinen öljy on anti-inflammatorinen, antifungaalinen, antibakteerinen ja antioksidanttinen. Se siis rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia ja uudistaa ihoa. Se sopii arpien, ihovaurioiden ja ihottumien hoitoon.