Ihonhoito

Yin Your Skin AURA – kurkistus uutuuden syntyprosessiin

Suurella ilolla ja ylpeydellä esittelen AURA Sublime Concentrate -kauneustiivisteen. En aio ujostella; kyseessä on yksi suurimmista onnistumisistani. On valtava ilo jakaa se!

AURA Sublime Beauty Concentrate kauneustiiviste

Kun Yin Your Skin -tuoteperhe alkoi laajentua, minulle oli selvää, että kehittäisin sinertävän värisen Sileän rinnalle kasvoöljyn, jossa on beetakaroteenia, sillä olen aina rakastanut tuota A-vitamiinin esiastetta sisältäviä kasviöljyjä, kuten ruusunmarjaöljyä, tyrniöljyä ja porkkanansiemenöljyä, jotka tunnistaa niiden oranssista väristä.

Mielessäni siinsi tuote, joka antaisi iholle poikkeuksellisen vakuuttavia ja laaja-alaisia tehoja. Tiesin, että parhaalla toteutuksella siitä voisi tulla yhtä aikaa syväkosteuttava, pehmittävä, juonteita silottava, napakoittava, uudistava, kirkastava, ihon sävyä tasoittava, rauhoittava ja suojaava.

Kun kerroin kunnianhimoisesta raaka-ainelistastani ensi kertaa tehtaalleni tarjousta pyytäessäni, sieltä todettiin, etteivät ole eläissään nähneet yhtä kallista reseptiä – ja osa heistä on työskennellyt tehtaalla sentään yli puoli vuosisataa. Tavoitteenani oli luoda tehotiiviste, joka tarjoaisi käyttäjälleen sekä elämyksellisyyttä että innovatiivisuuteen perustuvia tehoja. Ilokseni voin sanoa, että tavoitteeni toteutui.

Aurasta tuli niin tehokas, että sitä ei mitenkään voinut kutsua kasvoöljyksi. Resepti sisältää niin poikkeuksellisen runsaan määrän aktiivisia ainesosia ja yhdisteitä, että ainoa mahdollinen nimi sille oli kauneustiiviste. Mihin se sitten pystyy – ja miksi?

Tehokkaimmat pohjaöljyt

Auran kohdalla lähdin valitsemaan pohjaöljyjä, jotka olisivat koostumukseltaan ja ihotuntumaltaan Sileän öljyjä täyteläisempiä, sillä Sileän ohelle on toivottu myös teidän käyttäjien toimesta täyteläisempää ja samettisempaa öljyä. Päädyin kylmäpuristettuun purasruohonsiemenöljyyn ja iltahelokkiöljyyn, jotka ovat kuuluisia runsaasta gammalinoleenihappopotoisuudestaan.

Gammalinoleenihappo on uudistava, rauhoittava, anti-inflammarinen rasvahappo, joka vahvistaa ihon suojabarriääriä. Molemmat öljyt ylläpitävät ihon kiinteyttä, elastisuutta ja täyteläisyyttä – ja usein niitä suositellaankin nimenomaan elinvoimaa tarvitsevalle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Päätin terästää näitä tehoöljyjä vihreän teepensaan siemenöljyllä, koska se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja skvalaania. Se on strateginen valinta suojaamaan ihoa kaupunkiympäristön ilmansaasteilta ja ulkoisilta stressitekijöitä.

Lisäksi vihreän teepensaansiemenöljy tuo tehoa pigmenttiläiskien hoitoon ja ehkäisyyn, jotka ovat tunnetusti haastavia hoitaa.

Moni brändi olisi jo antanut tälle pohjaöljyjen kavalkadille tehotuotteen tittelin. Itse suhtauduin siihen vahvana lähtökohtana, joka antaisi loistavan pohjan varsinaiselle innovaatiolle.

Rakastan beetakaroteenia sisältäviä kasviöljyjä sekä niiden tehon että oranssinkultaisen värin ansiosta. Tuotekehitysmatka jatkui niitä kohti. Sitä ennen kuitenkin lisäsin vielä reseptiin rohtoöljynä tunnettua tamanuöljyä, joka on monille teistä tuttu myös Yin Your Skin Salva puhdistusbalmista – ja jonka tuoksun moni varmasti bongaa Aurastakin.

Beetakaroteenin voima ja valoilmiö

Auran vahvaksi terästykseksi valikoituivat tyrnin ja ruusunmarjan hiilidioksidiuutteet. Ne ovat öljyjä, jotka on valmistettu kylmäpuristamisen sijaan hiilidioksidiuuttamalla.

Viitseliäs menetelmä säilyttää öljyjen sisältämät rasvahapot ja antioksidantit parhaalla mahdollisella tavalla ja kunnianhimoisesti – ja tarjoaa iholle raaka-aineiden tehokkaimman potentiaalin. Aura sisältää vitamiineja, flavonoideja, karotenoideja ja omega-rasvahappoja ihanteellisissa suhteissa.

Minulla oli Auran kohdalla myös visuaalisia päämääriä. Olin nimittäin alusta asti nähnyt mielessäni tuotteen, joka luo kasvoille lämpimän, auringonlaskua muistuttavan sävyn.

Tuo tavoittelemani hehku syttyi lopulta tyrnin ja ruusunmarjan hiilidioksidiuutteilla. Ne antavat samalla iholle tuntuvan tujauksen beetakaroteenia. Arvostan kunnianhimoisesti kehitettyjä tuotteita, joiden kokonaisvisiossa on otettu huomioon sekä sisäinen että ulkoinen hehku. Aurassa tämä tavoite onnistui täydellisesti ja uskon vahvasti, että tekin tulette allekirjoittamaan tämän!

Arvokkaat innovatiiviset uutteet

Aura sisältää kahta huipputehokasta, patentoidulla menetelmällä valmistettua uutetta: lakritsinjuuren, rohtosalkoruusunjuuren ja riisinleseen yhdistettä sekä indigonlehtiuutetta.

Molemmat näistä aktiiviaineista on testein todettu tehokkaiksi pigmenttiläiskien, punoituksen ja ihon reaktiivisuuden hoidossa, matalalla 1% pitoisuudella. Aura sisältää näitä molempia uutteita ruhtinaalliset 3%.

Aromaterapeuttista hehkua

Kuten jo tiedätte, yksi Yin Your Skin -tuoteperheen elämyksellisistä signatuureista on aromaterapeuttinen ulottuvuus. Jos Aura olisi jokin tietty hetki, se olisi loppukesän auringonnousun tai auringonlaskun hetki. Lämmin, huoleton, kevyesti leijaileva mutta syvään juurtunut onni.

Lopulta löysin tämän tuoksumaailman lempiöljyistäni jasmiinista ja magnolian kukista – sekä häivähdyksestä porkkanansiemenen eteeristä öljyä, jolla on puolestaan juureva ja maanläheinen karaktääri. Lopputulos on ylellisen lämmin ja hehkuva.

Rakastan sitä hetkeä, kun pitkän tuotekehitysvaiheen jälkeen koittaa hetki, kun resepti valmistuu konkreettiseksi tuotteeksi! Valokuvat, pakkausdesign, tuotteen nimi ja muu tekstimaailma tekevät tuotteesta lopulta konkreettista totta. Auran kohdalla tämä prosessi on ollut minulle todella rakas ja merkityksellinen. Kerron siitä myöhemmin lisää, mutta uskon, että tavoitatte jo täysin mitä tarkoitan, kun saatte Auran käsiinne!

Kenelle Aura Sopii?

Lyhyt vastaus on kaikille, jotka haluavat kokea luonnonkosmetiikan parhaita raaka-aineita, poikkeuksellisia tehoja ja tuloksia ikääntymisen merkkeihin.

Aura on ehtymätön luonnollisen hehkun lähde, joka antaa lämmintä sävyä kasvoille kaikkina vuodenaikoina.

Aura on ylellisen täyteläistä ja samettista öljyä, joka ravitsee ja suojaa tehokkaasti. Se antaa iholle säteilevää elinvoimaa ja resilienssiä.

Aura sopii täydelliseksi healthy-ageing tuotteeksi erityisesti ikääntyvälle, kuivalle, ohuelle, samealle tai herkälle iholle, joka on taipuvainen punoitukseen ja pigmenttiläiskiin.

Kokonaisuus on pehmentävä, hellivä, rauhoittava ja ravitseva – kuin aurinko. Aura tukee solujen uusiutumista aina aamunkajosta auringonlaskuun silloinkin, kun nukut.

En malta odottaa, että saan kuulla kokemuksianne Aurasta! Ensimmäiset pullot lentelevät hyllyiltä pian – tätä tuotetta en voisi enää lämpimämmin suositella. Siihen on pullotettu koko urani ajalta kertynyt osaaminen, näkemys ja ammattitaito.

Ennakkotilaus nyt auki ja ensimmäiset toimitukset alkavat 20.10.

Jokainen tilaus on pienelle ja omaehtoiselle kosmetiikkabrändille kullanarvoinen. Kaikista suurin voima on kuitenkin ennakkotilauksissa – niiden avulla mahdollistetaan uusien tuotteiden lanseeraus. Lähetän sydämeni pohjasta kiitoksen jokaiselle ennakkotilaajalle. Te teette Yin Your Skinin tarinasta mahdollista!

Ennakkotilaa AURA täältä.

Lämpöä ja aurinkoa,

Katja
Yin Your Skinin perustaja