Vaihto ja -palautusehdot

Verkkokauppa - Gua sha välineet & ihonhoitotuotteet
Vaihto-oikeus 
Yin Your Skin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Voit palauttaa tuotteen maksutta alla olevien ohjeiden mukaisesti ja tehdä halutessasi uuden tilauksen.

Viallinen tuote 
Jos vastaanottamasi tuote on rikkoutunut tai muuten viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Älä lähetä viallista tuotetta asiakaspalautuksena ennen kuin olet saanut asiakaspalvelulta toimintaohjeet. Tuotteita koskevat reklamaatiot pitää tehdä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Enimmäiskorvaus viallisesta tuotteesta on tuotteen hinta lisättynä toimituskuluilla.

Tilauksen peruuttaminen 
Tilauksen voi perua vain jos tilaustasi ei ole ennen peruutusilmoitusta ehditty käsitellä ja lähettää asiakkaalle. Ilmoita tilauksen peruuttamisesta viipymättä lähettämällä sähköpostiviesti asiasta osoitteeseen [email protected].

Yhden tai useamman tuotteen palauttaminen 
Tuotteiden palauttaminen on maksutonta kun noudatat seuraavia ohjeita:
 1. Tee palautusilmoitus 14 päivän kuluessa
  • Ilmoita palautuksesta 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ilmoittamalla. Saat automaattisen kuittauksen kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen. Ilmoita sähköpostilla tilausnumerosi, sekä syy palauttamiseen – tilausnumero löytyy sähköpostilla toimitetusta tilausvahvistuksesta.
 2. Palauta vain avaamattomia, kokeilemattomia ja ehjiä tuotteita
  • Maksuton palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, ehjänä perille saapuneita palautettavia tuotteita. Yin Your Skin verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat hygieniatuotteita: et saa avata, kokeilla tai käyttää tuotetta jonka aiot palauttaa. Tämä koskee myös tuotteiden päällysteitä ja pakkauksia. Pakkausmateriaali, esim. kuplamuovi tai pakkauspaperi ei ole edellä mainittu pakkaus tai päällyste.
  • Mikäli palautat avatun, kokeillun tai käytetyn tuotteen emme hyvitä siitä maksettua hintaa. Lisäksi joudut maksamaan palautuksesta aiheutuneet kulut. Pakkaa palautettava tuote hyvin sillä mikäli se rikkoutuu palautuskuljetuksessa emme hyvitä siitä maksamaasi hintaa.
 3. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus
  • Toimipaikasta palautuva, asiakkaan noutamatta jättämä lähetys josta ei ole lähetetty palautusilmoitusta ei ole palautus. Vähennämme noutamattoman lähetyksen palautumisesta aiheutuvina kuluina tilauksen toimituskuluja vastaavan summan ennen maksun palautusta.
 4. Virheelliset osoitetiedot tai väärä puhelinnumero
  • Asiakkaan tilauksensa yhteydessä antamien virheellisten osoitetietojen tai virheellisen puhelinnumeron vuoksi palautuneet lähetykset eivät oikeuta maksuttomaan palauttamiseen. Tarkasta huolellisesti tilauksen yhteydessä antamasi tiedot jotta tilaus saapuu perille; osoitetiedot ja etenkin pakettiautomaattilähetyksien osalta antamasi puhelinnumero.
  • Kirjoitusvirhe on virhe mikäli se aiheuttaa lähetyksen palautumisen lähettäjälle.
 5. Lähetä palautusilmoitus sähköpostilla
  • Lähetä palautusilmoitus sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Laita palautusilmoitukseen tilausnumerosi.
  • Kuittaamme automaattisesti palautusilmoituksesi saapumisen, viesti sisältää ohjeet palautuksen lähettämisestä.
 6. Ilmoitamme kun palautuksesi on käsitelty
  • Pyrimme käsittelemään asiakaspalautukset viikon kuluessa niiden saapumisesta. Saat ilmoituksen sähköpostilla kun palautuksesi on tarkastettu ja käsitelty.
  • Palautuksia koskevan rahaliikenteen hoitaa Paytrail tai Klarna.
Kurssit
Toimitusehdot verkkokursseille 
Katja Kokko Oy (y-tunnus 2867119-9) (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokursseja luonnollisille tai juridisille henkilöille (jäljempänä asiakas). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina. Tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Toimitus ja palautus 
Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Verkkokurssin tilauksen voi peruuttaa 14 vrk kuluessa ostopäivästä lähtien, mikäli sen sisältöä ei ole avattu. Kurssialusta havaitsee automaattisesti, kun sisältö avataan.
Asiakkaan on välittömästi toimituksen jälkeen tarkastettava tuotteen toimivuus ja reklamoitava toimimattomuudesta tai muusta toimituksessa havaitusta virheestä ja puutteesta viivytyksettä.

 

Yhteystiedot
Katja Kokko Oy
Business ID: 2867119-9
C/O Ahertajankatu 19
33720 Tampere, Finland