Yin Your Skin® SILEÄ
Silky Facial Oil

for Resilience & Glow

< TAKAISIN LISTAUKSEEN
Kuvaus

SILEÄ on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy. Se silottaa, rauhoittaa, uudistaa, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Sileä vahvistaa ihon suojabarriääriä ja resilienssiä vakuuttavin tuloksin. Se tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta.

Sileän täyteläinen, silti ohut koostumus levittyy kasvoille kuin nestemäinen silkki. Ravitseva ja elinvoimaa vahvistava öljy rauhoittaa tehokkaasti punoituksia ja tulehduksia. Sileä on myös hoitotuntumansa ansiosta loistava öljy kosmeettiseen gua shaan.

Hienostunut, tuoksultaan aavistuksen parfyymimainen ja väriltään jadenvihreä öljy koostuu kasviöljyjen aatelista: chiansiemen-, viinirypäleensiemen-, unikonsiemen- ja puolukansiemenöljystä. Sileän aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat kurjenpolvesta, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta.

Sileän holistiset ja elinvoimauttavat vaikutukset kulkeutuvat syvälle ihosta ytimeen. Iho kirkastuu ja seestyy. Stressin ja väsymyksen merkit silottuvat otsalta. Aromaterapeuttisten vaikutusten myötä myös tunteet ja olo tyyntyvät.

SILEÄ kasvoöljy on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja se on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin-tuoteperhettä. Jokainen tuotteen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu. SILEÄ sopii kaikille ihotyypeille.

 

Inci
SALVIA HISPANICA SEED OIL*, VITIS VINIFERA SEED OIL*, PAPAVER ORIENTALE SEED OIL, VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL**, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER EXTRACT*, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL*, TANACETUM ANNUUM FLOWER OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, LINALOOL***, GERANIOL***, CITRONELLOL***, LIMONENE***
*Luomusertifioitu
**Villinä kasvanut
***Eteerisen öljyn komponentti
Lisätiedot

Yin Your Skin SILEÄ Silky Facial Oil kasvoöljyssä yhdistyvät kylmäpuristettujen kasviöljyjen ihoa hoitavat ja eteeristen öljyjen ihonhoidolliset sekä mieleen vaikuttavat aromaterapeuttiset vaikutukset. SILEÄ on koostumukseltaan silkin sileä ja ohut eikä se tuki ihoa. Se sopii täydellisesti kosmeettiseen gua shaan, koska öljy ei myöskään imeydy liian nopeasti.

SILEÄ kasvoöljy siloittaa, uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ehkäisten kosteudenhaihtumista sekä vahvistaa ihon suojabarriääriä. Öljy sisältää omega-3-, -6- ja -9-rasvahappoja, E-vitamiinia sekä mineraaleja, jotka siloittavat, uudistavat ja rauhoittavat kuivaa, karheaa ja ryppyistä ihoa sekä ehkäisevät ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Öljyn jadenvihreä väri on peräisin marokkolaisen kamomillan eli blue tansyn sisältämästä atsuleenista, joka tunnetaan rauhoittavista ja punoitusta vähentävistä ominaisuuksista ja indigonsinisestä väristä. Eteeristen öljyjen luoma aromaterapeuttinen tuoksusekoitus tasapainottaa, kohottaa mielialaa ja lisää elinvoimaa.

Pakkauskoko 30 ml.

Käyttö

Levitä SILEÄ-kasvoöljyä aamuin illoin hoitonesteellä kosteutetulle iholle, kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Ainesosat

Chiansiemenöljy sisältää runsaasti iholle tärkeimpiä omega-rasvahappoja (omega 3,6 ja 9), jonka ansiosta se on ihanteellinen pehmittämään kuivaa ja karheaa ihoa, ryppyjä ja auringossa ollutta ihoa. Lisäksi se on erinomainen raaka-aine ikääntyvälle iholle ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkien hoitoon, jotka ovat elintavoista, stressistä ja kehon hiljaisesta tulehduksesta johtuvia.

Viinirypäleensiemenöljy on viini- ja mehuteollisuuden sivuvirtaraaka-aine, jonka vuoksi se on kestävä valinta. Viinirypäleensiemenöljy sisältää E-vitamiinia ja flavonoideja sekä iholle tärkeitä rasvahappoja. Se ehkäisee ihon kuivumista, uudistaa ihoa ja suojaa vapailta radikaaleilta eli ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta.

Unikonsiemenöljy on samettinen, jopa hieman silikonimainen ja se tuokin ihanan samettista tuntumaa tuotteeseen. Unikonsiemenöljy sisältää omega-rasvahappoja, antioksidantteja ja mineraaleja, kuten E-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja kaliumia. Ne ovat auttavat mm. kuivan ihon, ihottumien ja ryppyjen hoidossa.

Puolukansiemenöljy sisältää omega-rasvahappoja, mineraaleja ja E-vitamiinia. Se on ihanteellinen öljy kuivan ihon, ihottumien ja ikääntyvän ihon hoidossa.

Ruusugeranium rauhoittaa, tasapainottaa ja maadoittaa mieltä. Lisäksi se napakoittaa ja uudistaa ihoa sekä tasapainottaa talineritystä.

Italianolkikukka eli immortelle on miedon ja hienostuneen tuoksuinen, jonka tuoksu lisää elinvoimaa. Ihonhoidollisilta vaikutuksiltaan se tasoittaa ihon väriä ja vähentää punoitusta sekä uudistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Italianolkikukasta käytetään nimitystä ”everlasting”, sillä se voi selvitä jopa kuukausia ilman vettä.

Marokkolaisen kamomillan eli blue tansyn sisältämä atsuleeni on väriltään indigon sinistä. Atsuleeni tunnetaan sen rauhoittavista, punoitusta vähentävistä ja ihoa uudistavista ominaisuuksista. Marokkolaisen kamomillan tuoksu on mielialaa kohottava.

 

Yin Your Skin® SILEÄ testiryhmä

SILEÄ kasvoöljystä järjestettiin joulukuussa 2019 neljän viikon mittainen testi, johon osallistui 20 henkilöä mahdollisimman erilaisilla ihotyypeillä. Testaajat sitoutuivat käyttämään tuotetta aamuin illoin neljän viikon ajan muuttamatta ihonhoitorutiinissaan mitään muuta.

Tulosten perusteella tuote on hellinyt herkkiä ihotyyppejä vähentäen punoitusta, tasapainottanut talineritystä rasvoittuvilla ihoilla, kirkastanut sameita ja stressaantuneita talvi-ihoja ja tuonut tuoksullaan luksusta kotispa-hetkiin.

Kolme SILEÄn aikaansaamaa muutosta:

Milla, 21

Millan iholla voi nähdä testiryhmän upeimman muutoksen. Millalla on ollut akne jo lähes kymmenen vuoden ajan, ja vaikka tilanne on rauhoittunut pahimmista vuosista, näkyy se edelleen erityisesti kasvojen alaosassa. Iho on myös hyvin herkkä ja alkaa usein punoittamaan päivän mittaan. Milla itse kokee juuri punoituksen aknea merkittävämmäksi haitaksi. Talvisin iho on pintakuiva ja kiristelee herkästi.

Milla sai SILEÄstä apua erityisesti kasvojen punoitukseen ja raportoi jo toiselta testiviikolta huomioita ihon rauhoittumisesta.

”Öljy todella tuntuu rauhoittavan ihoani. Öljyn laiton jälkeen iho näyttää ja tuntuu ihanan rauhalliselta. Myös aamuisin iho on rauhallisen näköinen, ja päivälläkin muodostuva punoitus on lievempää kuin ennen. Iho tuntuu myös aiempaa pehmeämmältä.”  

Milla piti SILEÄn aikaansaamaa muutosta herkällä ihollaan ”ihan mielettömänä”. Punoitus väheni huomattavasti, akne pysyi rauhallisena, iho tuntui pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta. Näin Milla kuvailee muutoksia neljän viikon testijakson jälkeen:

Minulle selkein vaikutus tuotteen käytön myötä on ollut kasvojen punoituksen väheneminen. Huomasin testijakson aikana, kuinka iho pikkuhiljaa rauhoittui. Testijakson lopussa muutos on mielestäni ihan mieletön, enkä olisi ikinä uskaltanut toivoa näin selkeää apua ihoni herkkyyteen. Aamulla iho on ihanan rauhallinen, eikä enää muutu samalla tavalla punakaksi kuin ennen päivän aikana, vaan on jopa jotenkin kirkkaamman ja heleämmän näköinen. Toki pientä punoitusta esiintyy edelleen, eli ongelma ei ole täysin kadonnut, mutta häiritsee ja harmittaa huomattavasti vähemmän kuin ennen, mikä on ihanaa.

Lisäksi akneen olen huomannut myös rauhoittavaa vaikutusta öljyn käytöllä. Tätä oli hieman vaikeampi arvioida, koska akneni on rauhoittunut aika hyvin haastavimmista vuosista, mutta testijakson aikana ei pahemmin finnejä ollut, varsinkaan erityisen kipeitä tai isoja näppyjä. Bonuksena iho on myös pehmeämpi kuin ennen testijaksoa, ja tuntuu ihanalta levittää puhdistus- ja hoitotuotteet iholle. Ja vaikka ihollani on edelleen arpia, aknea ja punoitusta, on se silti kirkkaamman ja terveemmän näköinen kuin aloituskuvissa, ja tämä muutos on ollut hienoa huomata. Myös kosmetologini sanoi joulukuun puolessa välissä kasvohoidossa ollessani, että iho on paremmassa kunnossa ja vahvisti, että öljy on hyvä lisä ihonhoitorutiiniini.

Riikka, 49

Riikka koki testiryhmään hakiessaan, että hänen iholtaan heijastuvat stressi ja ikääntyminen tehden sen elottomaksi ja veltoksi. Hän kuvailee ihon väriä ennen testin aloitusta kelmeäksi ja epätasaiseksi. Iho on pintakuiva ja siinä näkyy ryppyjä.

Riikka on kirjannut positiivisa havaintoja jo kahden viikon käytön jälkeen:

Iho tuntuu ja näyttää täyteläisemmältä, sileämmältä ja hohtavammalta. Myös ihon väri on terveemmän näköinen – jopa hieman ”ruusuinen”. Meikkaaminen on todella mielyttävää – iho näyttää niin hyvältä, että pelkkä ripsiväri ja kulmakynä riittävät tekemään kasvoistani huolitellun ja hehkuvan näköiset. Nautin ihostani.

Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen Riikka näki peilissä täyteläisemmän, hehkuvamman ja terveemmän värisen ihon ja Sileästä oli tullut kaivattu hemmotteluhetki päiviin.

”Olin aivan kyllästynyt omaan naamani ja väsyneeseen ilmeeseeni, ja oli hienoa huomata miten ihon paraneva vointi toi uuden innostuksen tarkastella omaa peilikuvaa hyväksyen ja ilolla. Ikääntymisen merkkejä ei ole helppo hyväksyä, mutta kun kasvojen iho selvästi voi paremmin, niitäkin oli helpompi sietää. Kuivan, velton ja kelmeän sijaan iho oli täyteläisempi, hehkuva ja terveemmän värinen. Testiaika oli kyllä haasteellisin mahdollinen, keskitalven kaamoksessa, pakkasten kiristyessä ja korona- ja työstressin uuvuttamanakin vaikutukset olivat hyvät.

Sitouduin tuotteen käyttöön heti ja levitin sitä kasvoilleni ja kaulalleni aamulla ja illalla. Tuosta muutaman sekunnin hetkestä tuli päivän kohokohta, kun muut itsehoidolliset rutiinit ovat nykyään niin harvinaisia. Tuotteen aito ja maaperäinen tuoksu olivat todella aisteja elvyttäviä, ja tuotteen pehmeä, silkkinen tuntu sormissa ja kasvojen iholla ihanaa luksusta.

Jenni, 31

Jennillä on aaltoileva historia aknen kanssa ja tällä hetkellä ihonhoito keskittyy erityisesti kolme vuotta sitten puhjenneen aikuisiän aknen aiheuttamien arpien hoitamiseen. Iho myös punoittaa herkästi erityisesti poskilta. Lisäksi pintakuiva iho rasvoittuu usein päivänmittaan.

Jenni sai SILEÄstä nopeasti apua ihon rasvoittumiseen ja testijakson päätyttyä poskien väri oli tasoittunut:

Ihon sävy näytti tasaisemmalta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeisenä aamuna. Ensimmäiset tuntemukset liittyivät siis selkeästi ihon rauhoittumiseen. Päivän mittaan tapahtuva ihon rasvoittuminen väheni myös selkeästi jo ensimmäisen testiviikon aikana. Iho kuultaa kauniisti, sillä öljy toimii loistavasti mineraalipohjan alla. Testijakson päätyttyä iho on kirkastunut ja kirjavuus poskilla on vähentynyt. 

Lopputuloksena voin sanoa, että todella harmoninen öljy, jossa kaikki osa-alueet kohtaavat! Entisenä öljyjen sekakäyttäjänä voin nyt keskittyä yhteen tuotteeseen, koska tämä on selvästi sellainen does it all -öljy. Rauhoittaa, tasapainoittaa, kosteuttaa, korjaa ja hemmottelee. Lisäksi pullo on kaunis ja erityisen ihanaa on se, että öljy itsessään on kauniin sinistä.

Testiryhmäläisten kokemuksia osa-alueittain

Koostumus:

Öljy on iholla ihanan silkkinen ja pehmeä”. – Essi

Todella miellyttävä koostumusi! Sopii todella hyvin niin gua shaan kuin ihan tavalliseksi päivittäiseksi kasvoöljyksi, helppo ja miellyttävä levittää ja tuntuu nimenomaan todella sileältä ja silkkiseltä iholla.” – Jenni I.

Todella samettinen ja miellyttävä. Teki mieli jäädä sivelemään ihoa pidemmäksi aikaa levityksen jälkeen.” – Aino

Imeytyvyys:

Hämmästyin kuinka hyvin tuote imeytyi eikä jättänyt liian öljyistä, vaan sopivan kosteutetun tunteen iholle.” – Henna

Aivan loistava! Jotkin kasvoöljyt jäävät pyörimään ihon pinnalle pitkäksi aikaa, mutta Sileä hulahtaa melko nopeasti ihoon ja meikin pystyy levittämään päälle ilman tuntikausien odottelua.” – Aino

Sopii sekä ”pitkään työstämiseen” kuten hieronta, ja nopeammin meikin alle.” – Roosa

Tuoksu:

Rauhoittava, ylellinen, luonnollinen.” – Kirsi-Maria

Tuoksu on aivan huumaava! Tulee mieleen jokin todella kallis, hienolaatuinen itämainen yrttitee. Tuoksu on täydellinen tuomaan sen ihanan spa-hetken omaan kylpyhuoneeseen kiireisen päivän jälkeen ja otinkin kaiken irti tästä pienestä omasta hetkestä.” – Nina

Tuoksu virkisti ja rauhoitti samaan aikaan, ja odotin tuotteen levittämistä ja tuoksuttelua aamuisin ja iltaisin – niin hassulta kuin se kuulostaakin.” – Seera

Upea! Mieltäylentävä!” – Roosa

Kertakaikkisen ihana! Ylivoimaisesti paras tuoksu, johon olen kosmetiikkatuotteiden kohdalla törmännyt.” – Milla

Vaikutukset:

Ensimmäinen reaktioni oli, että en aavistanut tämän tasoista kosmetiikkaa olevan olemassakaan! Välitön vaikutus on päätähuimaava, iho muuttuu sileäksi kertaheitolla.”  – Kirsi-Maria

Tuotteen vaikutukset ovat lähes välittömät ja tuntuvat iholla, mielestäni vaikutukset ovat myös selkeästi nähtävissä.” – Henna

SILEÄ on todella nimensä veroinen, sillä tuntuma iholla on silkkinen ja öljy tasoittaa ihoa selvästi joka päivä käytettynä: ihon väri on tasaisempi ja kuivat kohdat ovat tiessään. Ihanaa, että tuotteen suunnitteluun on panostettu kunnolla ja sen kyllä huomaa! ” –Essi

Todella tehokas, tuloksia näkyi jo muutaman päivän käytön jälkeen. Kokonaisvaltainen kokemus ihoa rauhoittavan ja aromaterapeuttisen tuoksun ansiosta.” – Tiina

SILEÄ tosiaan teki ihosta sileän ja tasaisen tuntuisen. Havaitsin talinerityksen hieman vähentyneen T-alueellani. Merkittävimpänä vaikutuksena sanoisin ihon rauhoittumisen ja ihon värin tasoittumisen.”  –Seera

Olen yrittänyt sitkeästi käyttää ihoöljyjä, koska ymmärrän niiden vaikutuksen ihon hyvinvointiin, mutta koen että en ole tullut koskaan niiden kanssa sinuiksi. Sileä tuntui kuitenkin helposti lähestyttävältä sen aivan käsin kosketeltavien tulosten kautta.” – Laura

Luksusihoöljy, joka toimii kaikkeen! Kosteuttaa ja hoitaa erinomaisesti. Saa ihon nopeasti paremmaksi, hehkuvan näköiseksi. Todella tehokas näin 40-vuotiaalle!” – Roosa

”Sileä-öljystä tuli ensituntumalta suosikkini. Öljyn tuoksu on puhdas, raikas, kevyt, lempeä ja rauhoittava ja siitä syystä öljyn hierominen iholle on tuntunut meditatiiviselta kokemukselta. Öljy tuntuu iholla samettiselta, iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja hoidetulta. Öljy imeytyy hyvin ja iho tuntuu myös puhtaammalta ja raikkaammalta.” – Mira

Näin 1kk:n käytön jälkeen ihoni on kosteutetumman tuntuinen, niinkään pintakuivuutta en ole huomannut. Ihon sävy ehkä aavistuksen tasoittunut ja iho napakoitunut.” – Heidi

Tämä tuote muutti käsitystäni kasvoöljyistä ja niiden sopivuudesta ihotyypilleni. Tämä tulee jäämään säännölliseen käyttöön ja toivon ettei sen valmistusta koskaan lopeteta.” – Jenni H.