Hoidot ja valmennukset

Hoitovalikoimaani kuuluvat kosmeettiset gua sha hoidot, akupunktio, kosmeettinen akupunktio, LED-valohoito, kuivakuppaus, moksibustio sekä holistisen ihonhoidon valmennukset.

 

Kosmeettinen gua sha

Yin Your Skin Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista ja parantaa kudosten kosteuspitoisuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän. Hoidossa yhdistyvät kosmeettinen gua sha dekolteelta päälaelle ja Yin Your Skin signature sound healing, jonka on säveltänyt ja tuottanut suomalainen pop-artisti ja säveltäjä IRENE.

Yin Your Skin Signature Experience hoidot ovat saatavilla Yin Your Skin verkkokurssin ostaneille asiakkaille. Ilmoitan vapaat hoitoajat kurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä. Mahdolliset ylimääräiset ajat ilmoitan uutiskirjeellä.

 

 

Palautteita Yin Your Skin Signature Experience hoidosta

”Tekemäsi hoito oli ehdottomasti paras kokemani rentouttava ja kaunistava hoito, kiitos vielä siitä! Käsittely oli hyvin kokonaisvaltainen, vaikka kohdistui pääasiassa kasvojen ja dekolteen alueelle. Vaikutukset tuntuivat rentoutena ja keveytenä koko kehossa. Kasvot tuntuivat hehkuvan vielä pitkään hoidon jälkeen, samoin turvotus pysyi poissa hyvän aikaa, vaikka pienten lasten äitinä yöunet ovat jääneet vähäisiksi. Käsittely oli kokonaisuudessaan ihana ja miellyttävä, ja olemuksesi hyvin rauhoittava. Gua sha käsittelystä sain myös hyviä vinkkejä omaan tekemiseen. Odotan nyt jo pääseväni uudestaan hoitoon, ja suosittelen sitä lämmöllä ihan jokaiselle!”

– LINDA

 

”Minähän tipahdin ihan nirvanaan hoidon aikana, taisin nukkua koko session ajan. Olen gua shannut kotona oppiesi mukaan jo noin vuoden ajan, mutta sinun tekemänäsi hoito tuntui enemmän ”oikealta”. Myös sen opin, että lastaa ei tarvitse painaa niin kovasti. Iho on ollut hoidon jälkeen todella heleä ja hyvän näköinen. Turvotukset ovat olleet tipotiessään, nyt vaan täytyy jatkaa taas uusin opein. Ja uusi Jalo on jo päässyt tositoimiin.”

– MERVI

 

”Kiitos uniikista hoitokokemuksesta. Siinä todella aika pysähtyi ja mieli lepäsi valveen ja unen rajamailla. Hoitopedistä sai nousta levänneenä ja kasvot kirkastuneena. Decolte ja kasvot saivat kyllä perusteellisen ”koko vartalo jumpan”, gua sha välineiden ja sinun taitavien käsien siivittäminä.”

– JOHANNA
Akupunktio, kuivakuppaus ja moksibustio

Valmistun Suomen kiinalaisen lääketieteen akatemiasta akupunktiohoitajaksi kesäkuussa 2023. 3,5 vuotiseen koulutukseen sisältyy 800 h itsenäistä harjoittelua ja 550 h kliinistä harjoittelua. Teen tällä hetkellä harjoitteluhoitoja omalla vastaanotollani kerran viikossa. Hoidoissa käytän akupunktiota, kuivakuppausta ja tarpeen mukaan moksibustiota. Yleisimpiä akupunktiolla hoidettavia vaivoja ovat mm. erilaiset naistenvaivat, univaikeudet, stressi, ahdistus, migreeni, bruksismi, iho-ongelmat, ruoansulatusongelmat ja erilaiset emootiot, jotka voivat ilmentyä kehossa monenlaisena vaivana. Ei ole oikeastaan vaivaa, mihin akupunktiota ei voisi käyttää ainakin täydentävänä hoitona, mutta vakavat tapaukset kuuluvat aina lääkärille.

Vaivasta riippuen hoitokertoja tarvitaan yleensä enemmän kuin yksi ja hoidon tulisi olla säännöllistä. Sopiva hoitoväli vaihtelee, mutta yleensä se on 1-2 viikkoa. Tämän vuoksi suosittelen, että et varaa hoitoa, jos tiedät ettet pysty käymään hoidossa säännöllisesti. Itseni kannalta on tässä vaiheessa tärkeää, että saan seurata miten hoidot edistyvät ja tehoavat.

Akupunktion ensikäyntiin tulisi varata aikaa 1,5 h. Jatkokäynteihin kuluu aikaa 1 h.

Kuivakuppauksella hoidetaan yleisimmin lihasjumeja. Kuivakuppauksen hoitoaika on 30 minuuttia. Kuivakuppauksessa huomioitavaa on, että kuppauksesta jää ihoon voimakkaat jäljet.

Ilmoitan vapaat hoitoajat vastaanotolleni uutiskirjeellä.

 

 

 

 

 

Kosmeettinen akupunktio ja LED-valohoito

Suoritan tällä hetkellä rinnakkain akupunktiohoitajan tutkintoni kanssa Mei Rong jatkokoulutusohjelmaa kosmeettisista hoitotekniikoista, joihin kuuluu kosmeettinen akupunktio. Valmistun koulutusohjelmasta kesäkuussa 2022. Ilmoitan vapaat hoitoajat kosmeettiseen akupunktioon uutiskirjeellä.

 

Ryhmävalmennukset

Yin Your Skin funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennus biohakkeroi ihonhoitorutiinisi.

Ota haltuun kosmetiikkapurnukoiden INCI-listat. Opi ymmärtämään mikä tarkoitus erilaisilla raaka-aineilla on. Rakenna itsellesi aidosti toimiva ihonhoito-ohjelma. Opi ymmärtämään kehoasi, mieltäsi ja ihoasi kokonaisvaltaisemmin. Biohakkeroi ihonhoitorutiinisi.

Yin Your Skin funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennus tapahtuu etäyhteydellä Zoomin kautta ja sen kesto on neljä viikkoa. Valmennus koostuu neljästä viikottaisesta luennosta, joiden kesto on noin 2 h, sekä viikottaisista kotitehtävistä ja käytännön harjoituksista. Valmennukseen mahtuu mukaan 20 henkilöä.

Luentojen aiheena ovat:

– Viisi elementtiä: persoonallisuuden piirteet, fyysiset ominaisuudet ja kasvodiagnostiikka
– Luonnonkosmetiikan ja tavanomaisen kosmetiikan erot ja yhteneväisyydet sekä miten lukea kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja
– Ulkoisen ihonhoidon periaatteet ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin rakentaminen
– Yhteinen ihonhoito ja kosmeettinen gua sha hoito

Jokaisen luennon yhteyteen jätetään aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Luentojen sisällöt:

Luento 1: viisi elementtiä

Viiden elementin teoria on oleellinen osa Kiinalaista lääketiedettä. Teoria auttaa hahmottamaan ja ymmärtämään paremmin omaa kehoa, fyysisiä ominaisuuksia, persoonallisuuden piirteitä, omaa energiaa ja mielen toimintaa. Lisäksi se auttaa lisäämään ymmärrystä ja sitä kautta lempeämpää suhtautumista toisia ihmisiä kohtaan. Viiden elementin teoriaa voi hyödyntää myös iho-ongelmien tulkinnassa ja itselleen sopivan ihonhoitorutiinin rakentamisessa. Tällä luennolla perehdytään jokaisen viiden elementin piirteisiin ja ominaisuuksiin sekä siihen, miten elementit ilmenevät iholla.

Luento 2: kosmetiikan raaka-aineet ja INCI-listojen tulkinta

Luonnonkosmetiikan yleistyminen on hieno asia, mutta tarjonnan räjähdettyä kuluttaja saa suunnistaa sokkona todellisessa purkkiviidakossa. INCI-listat ovat täyttä hepreaa ja hinta-laatusuhteen arvoiminen on kuluttajalle vaikeaa. Tällä luennolla perehdytään kosmetiikan raaka-aineisiin, luonnonkosmetiikan ja tavanomaisen kosmetiikan yhteneväisyyksiin ja eroihin sekä opetellaan lukemaan konkreettisten esimerkkien kautta kosmetiikkatuotteiden INCI-listoja. Osallistujat voivat myös ottaa luennolle mukaan haluamansa kosmetiikkatuotteen, jonka sisältöä voimme analysoida yhdessä. Tällä luennolla hahmotamme, mikä on hinta-laatusuhteeltaan hyvää kosmetiikkaa.

Luento 3: ihonhoidon periaatteet ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin suunnittelu

Epäsopivat tuotteet ja puutteelliset rutiinit voivat olla osaltaan syynä ihon epätasapainotiloihin. Tällä luennolla perehdytään toimivan ihonhoitorutiinin periaatteisiin. Jokainen suorittaa kotitehtävänä ihotyyppianalyysin omalle iholleen ja suunnittelee itselleen yksilöllisen ihonhoitorutiinin ja siihen sopivat tuotteet. Tämä luento on erittäin vuorovaikutteinen ja siinä keskustellaan paljon.

Luento 4: ihonhoitorutiini ja kosmeettinen gua sha

Viimeisellä kerralla tehdään yhdessä ihonhoitorutiini ja perus gua sha hoitoprotokolla. Tämän session aikana on mahdollisuus saada jonkin verran henkilökohtaista opastusta omaan gua sha tekniikkaan. Tämä käytännönläheinen luento paneutuu kosmeettisen gua sha tekniikkaan yksityiskohtaisesti ja todella selkeästi.

Kotitehtävät

Luentojen lisäksi jokaisen valmennuksen yhteydessä tulee kotitehtäväksi yksi funktionaalinen ihonhoitometodi, jonka jokainen lisää omaan arkipäiväänsä toteutettavaksi. Metodit ovat nopeita ja helppoja toteuttaa ja sopivat kiireiseenkin arkeen.

Koko valmennuksen tueksi jokainen saa myös täytettäväkseen laajan analyysin omasta hyvinvoinnistaan, joka on tarkoitettu oman työskentelyn ja tavoitteiden tueksi sekä omaksi pohdinnaksi valmennuksen ajaksi.

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos:

– olet kyllästynyt hutiostoksiin kosmetiikassa
– kaipaat aitoja tuloksia ihonhoidossa
– koet ettei ihonhoitorutiinisi toimi parhaalla mahdollisella tavalla
– haluat ottaa haltuun kosmetiikkapurnukoiden INCI-listat ja tietää, mitä ihollesi oikein levität
– haluat ottaa ohjat omiin käsiisi kosmetiikkaostoksilla
– haluat biohakkeroida ihonhoitorutiinisi
– olet kiinnostunut pintaa syvemmälle menevästä ihonhoidosta ja ihon vaikutuksesta koko hyvinvointiin
– olet kiinnostunut näkemään ihonhoidon osana kokonaisvaltaista hyvinvointia
– haluat voida omassa ihossasi ja kehossasi hyvin
– haluat saada arkeesi työkaluja, jotka tukevat henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi

Valmennus sopii yksityishenkilöille itsehoidon inspiraatioksi. Se ei ole esim. kauneudenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu koulutus.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen tavoite on luoda ryhmään lämmin ja voimauttava ryhmähenki, tila, jossa jokainen voi tuntea itsensä arvokkaaksi juuri sellaisena kuin on. Tavoitteena on rakentaa jokaiselle ihon toimintaan ja hyvinvointiin vaikuttavat rutiinit, jotka toimivat arjessa maadoittavina, voimauttavina ja eheyttävinä työkaluina. Valmennuksen jälkeen oma iho on elinvoimaisempi sisältä ja ulkoa. Lisäksi sinulla on työkalupakillinen välineitä kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja kosmetiikkaostoksille.

Valmennuksen aikataulu ja hinta

Liity uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tiedon sähköpostiisi, kun seuraavan valmennuksen ilmoittautuminen aukeaa!

 

 

Palautteita Yin Your Skin funktionaalisen ihonhoidon ryhmävalmennuksesta

”Lämpimät kiitokset Katja loistavasta valmennuksestasi!

En oikeastaan edes tiedä mistä aloittaa, niin täpinöissäni olen ollut koko kurssin ajan. Opin valtavasti uutta ihonhoidosta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja itsestäni. Valmennus sisälsi todella kattavasti teoriaa kiinalaisesta lääketieteestä lähtien, erilaisen kosmetiikan ainesosien vaikutuksesta kehossamme, ja kuinka voimme omilla teoillamme ja valinnoillamme vaikuttaa itseemme ja ympäristöömme.

Hyvin suunnitellut kotitehtävät ankkuroivat kaiken teorian käytäntöön ja meidän oppilaiden arkeen – toivottavasti koko loppuelämäksemme. Toteutus etänä toimi erittäin hyvin ja pystyin osallistumaan ongelmitta toiselta puolelta Suomea. Ryhmän kesken syntyi mukava, rento ja avoin tunnelma. Kurssi herätti minut monella tavalla ja olen erittäin kiitollinen, että sain nämä opit luonnon kosmetiikasta, gua shasta ja rauhoittavasta joogasta.

Itselleni suurin oivallus oli ajan löytäminen itselleni, hoitorutiineille ja just do it -asenne kiireisen pikkulapsiarjen keskellä. Valmennuksesi antoi sellaisen sysäyksen uudelle ajattelulle, että mikään ei oikeastaan ole mahdotonta, jos asenne on oikea. Yhtäkkiä sitä aikaa löytyikin valmennuksen kotitehtävien muodossa. Omien tapojen muuttaminen on vaikeaa kyllä, mutta toisaalta maailman helpointa, kun vaan alkaa tekemään, kun ”ei ole vaihtoehtoja”. Ihana huomata miten arki muuttuu, eikä uusista hemmottelevista hetkistä halua luopua mistään hinnasta.

Meillä on joskus enemmän aikaa itsemme hoitamiseen kuin itse osaamme ajatellakaan. Osasit Katja niin vakuuttavasti innostavalla, empaattisella ja lempeällä esimerkilläsi voimauttaa ajattelemaan arjen ja jokapäiväisen elämän ihan eri tavalla.

Haluan opettaa lapselleni samaa filosofiaa. Tärkeinä tässä maailmassa on oma hyvinvointi. Piste! Silloin pidämme huolta myös toisistamme.”

– MARI

 

”Ilmoittauduin kurssille, sillä lupasin tänä vuonna pitää itsestäni parempaa huolta. Ihostani olen huolehtinut aina hyvillä tuotteilla ja terveellisellä ravinnolla, mutta Katjan kokonaisvaltainen lähestyminen hyvinvointiin ja ihonhoitoon on sellainen, mihin uskon myös itse. Kurssin luennot olivat super mielenkiintoisia, kaikista aiheista olisin voinut kuunnella lisääkin, ja aion jatkaa perehtymistä ainakin kirjallisuuden avulla (kiinalainen lääketiede) ja jatkamalla INCI-listojen tutkimista. Myös ravinto & kiinalainen lääketiede alkoi kiinnostaa lisää.

Tein kurssin kotitehtävät tunnollisesti, sillä halusin oikeasti nähdä, millaisia vaikutuksia niillä on. Muutos omassa hyvinvoinnissani oli aivan selvä. Aiemmin aamuisin saattoi pinna helposti vähän kiristyä, kun yrität saada kaksi lasta ajoissa hoitopaikkoihin ja loggattua itsesi aamun ensimmäiseen Teamsiin. Uusien rutiinien myötä olen energisempi ja huomattavasti enemmän ”zen” kuin aiemmin. Ero ei ole pelkästään aamuissa vaan hyvä flow säilyy koko päivän, ja kurssin myötä aloin myös liikkumaan taas enemmän, ehkäpä siinäkin syynä energiatasojen nousu. Yinin myötä uneni laatu parani selvästi (myös puolisoni, jota aiemmin ei saanut matolle millään, intoutui testaamaan ja huomasi myös selvän muutoksen unensa laadussa). Vaikka omat aamurutiinit näiden uusien myötä pitenivät, jäävät kotitehtävät pysyviksi rutiineiksi – ei epäilystäkään.

Myös startti kosmeettiseen guashaukseen oli aivan mahtava! Oli ihan mahtavaa heti päästä oppimaan kunnolla tekniikkaa ja saada välitöntä palautetta ja esittää kysymyksiä. Guasha-kärpänen puraisi lujaa, ja ihan mahtavaa, että on nuo verkkokurssit käytössä, jotta pääsee heti jatkamaan (en siis ollut ennen gua shannut, kun halusin oppia tekniikkaa ensin).

Katja on opettajana todella inspiroiva, sillä asiantuntijuutensa lisäksi hänen innostuksensa opettamiaan asioita kohtaan on niin selvä! Ehkä sen vuoksi luennotkin venyivät, mutta itseä se ei haitannut, kun oli niin mielenkiintoista ja aika oli sopivan myöhään, ettei ollut muuta odottamassa.

Suosittelen kurssia kaikille, joita kiinnostaa omaan hyvinvointiinsa panostaminen. Yllättävän pienillä muutoksilla ja lisäyksillä arkeen voi parantaa hyvinvointiaan yllättävän paljon.”

– MIRA

Lähde mukaan kiehtovalle matkalle ihosta ytimeen! Osta Yin Your Skin® Signature Experience verkkokurssi tästä.

OSTA YIN YOUR SKIN®