Yin Your Skin® Pro HELMI
Facial Rejuvenation Gua Sha Kasvolasta

< TAKAISIN LISTAUKSEEN
Kuvaus

HELMI on ammattilaistason gua shaan suunniteltu kasvolasta, joka on saatavilla vain Yin Your Skin Pro -koulutuksen käyneille ammattilaisille ja heidän asiakkailleen. Valkoisesta jadesta valmistettu lasta on ainutlaatuisesti muotoiltu taikakalu, joka taitajansa käsissä paljastuu Yin Your Skin tuoteperheen kaikkivoipaisimmaksi työvälineeksi. Ulkonäöltään minimalistiseen lastaan kätkeytyy aimo annos funktionaalista viisautta, ergonomista hienostuneisuutta ja ylivoimaista tehokuutta.

HELMI on saatavilla vain Yin Your Skin Pro -koulutuksen käyneille ammattilaisille ja heidän asiakkailleen. Pakkaus sisältää linkin opetusvideoon, jonka kautta HELMI lastan salat aukenevat ja tekniikan opettelu käy kätevästi. Sitoutuneesta HELMI lastan käyttäjästä voi ajan saatossa kuoriutua kosmeettisen gua shan itseoppinut mestari.

Lastan pitkä saharaitareuna ja kouru tuovat erityistä tehokkuutta ihon napakoittamiseen sekä sidekudosjännitysten vapauttamiseen. Teräväsakarainen U-kulma istuu täydellisesti niskaan ja leuankärkeen ja tehostaa akupisteiden käsittelyä. U-kulman lyhyet sivut mahdollistavat tarkkuutta vaativan ja äärimmäisen tehokkaan työskentelyn silmien ja suun ympärillä.

Luonnossa helmen syntyminen on harvinainen tapahtuma, joka vie vuosikymmeniä. Myös HELMI-kasvolasta on syntynyt Yin Your Skin -tuoteperheen pitkässä tuotekehityksessä, jota on tehty intohimoisesti ja kokemusperäisesti iholla työskennellen. HELMI-lasta on oodi käsityötaidolle, harjoituksen tekemille mestareille ja harvinaislaatuisille hoitotuloksille.

 

 

Yin Your Skin® gua sha välineiden alkuperä ja vastuullisuus

Yin Your Skin gua sha välineissä käytetään ainoastaan Kiinasta peräisin olevia kivilaatuja. Tuotteiden jade on 100 % Xiuyan-jadea, joka on peräisin Xiuyan-kaupungista, Liaoning-maakunnasta, Kiinasta. Bian-kivi peräisin Jining-kaupungista, Shandong-maakunnasta ja valkoinen jade Yunnan-maakunnasta. Välineitä valmistavan tehtaan toimittaman selvityksen mukaan sekä tehtaan että louhosten työolot ja -turvallisuus ovat asianmukaiset. Jaden louhinnan kestävyyden säilyttämiseksi sekä ympäristövaikutuksien korjaamiseksi maaperää, ympäristöä ja kasvustoa korjataan louhinnan jälkeen. Kaikki Yin Your Skin gua sha välineet valmistetaan Kiinassa, koska gua sha on osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja kiinalaisilla on paras osaaminen välineiden valmistamiseen. Luonnonkivestä valmistettu gua sha lasta on ikuinen, kun et pudota sitä lattialle. Yin Your Skin välineiden ulkopakkaukset valmistetaan Ruotsissa.