Kosmeettinen gua sha – kokemuksia

Kosmeettinen gua sha tuo kasvoille kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta.

Kokemuksia kosmeettisesta gua shasta

Kosmeettinen gua sha kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ja onkin ansaitusti nousemassa tehokkaimpien kauneustrendien johtotähdeksi. Kosmeettinen gua sha tuo kasvoille tervettä hehkua, poistaa turvotusta, vähentää epäpuhtauksia ja silottaa juonteita. Säännöllisesti tehtynä kasvojen piirteet saavat selkeyttä leukalinjan ja poskipäiden piirtyessä esille ja iho kiinteytyy. Saatat myös huomata, että voit vähentää käyttämiesi ihonhoitotuotteiden määrää.

Palautteita kurssin toteutuksesta

”Olen todella tyytyväinen päätökseen hankkia tämä kurssi. Olen aivan ihastunut harjoituksiin ja varsinkin tässä hetkessä tulivat täydelliseen paikkaan. Videot ja ohjaus ovat minusta todella laadukkaat ja niiden avulla omakin olotila virittyy täysin harjoitukseen sopivaksi. Innolla odotan päivityksiä ja täydennystä materiaaleihin.”

– ASIAKAS / Yin Your Skin® Signature Experience

 

”En ole koskaan ennen hankkinut mitään verkkokursseja tai -harjoitteita, mutta tämä on niin laadukkaasti toteutettu kokonaisuus, että olen äärettömän tyytyväinen! Monen videoharjoituksen jälkeen tuntuu, että ne voisi tehdä jatkossa ilman koko videota, mutta koska näissä musiikki ja ohjaus ovat niin mielettömän hyviä, niin ei enää kävisi mielessäkään!”

– ASIAKAS / Yin Your Skin® Signature Experience

 

”Kuten edeltäjänsä myös Yin Your Skin Level 2 -kurssi tarjoaa gua shaan ja ihonhoitoon todella kattavan informaatiopaketin. Kurssin materiaali on huippulaadukasta ja itselleen saa paljon niin käytännönvinkkejä kuin syvempääkin osaamista ihonhoitoon ja gua shaan liittyen.

Kurssimateriaalia on helppo seurata ja materiaalit tukevat hyvin toinen toisiaan – videoiden, tekstien ja puheen kokonaisuus mahdollistaa perusteellisen oppimisen. Kun materiaalissa siirtyy eteenpäin edellisiä oppeja on otettu koko kurssin ajan hyvin mukaan, joten oppimaansa saa harjoiteltua toistuvasti. Omaan tekemiseen saa varmuuden ja lastaan tekee mieli tarttua useammin.

Gua shan ja kurssin avulla olen oppinut ymmärtämään ihoani paremmin. Gua sha on itselleni mieleisintä sen vuoksi, että se rentouttaa kasvojen lihaksia ja tuo helpotusta muun muassa niskan ja leuan alueella oleviin jumeihin. Tunne lihaksissa on hoidon jälkeen huiman erilainen! Olen myös jokaisen perusteellisemman hoitokerran jälkeen saanut kurssin menetelmillä turvotuksen laskemaan kasvoilta ja ihoni selkeästi heleämmäksi. Ihoni sävy on myös pysyvästi parantunut gua shan avulla. Kurssilla on hyvin vinkkejä pidempiin hoitoihin ja lyhyempiin, joten omaan aikatauluun voi valita kulloinkin sopivimmat.

Suosittelen lämpimästi kurssia jokaiselle, sillä tämän ihanampaa itsensä hemmottelukeinoa saa etsiä!”

– EEVALEENA / Yin Your Skin® Signature Experience
Kokemuksia asiakkailta - ennen ja jälkeen -kuvien kera

”Kasvoillani on ollut epäpuhtauksia noin vuodesta 2012 saakka ja vuonna 2017 minulle puhkesi akne. Sain sen hoitoon lääkevoiteen, joka pahensi oireita. Olen kokeillut sen hoitoon lukuisia erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja pyrkinyt hoitamaan ihoa myös ruokavalion avulla. Tuotteet ovat auttaneet aina hetkeksi, mutta lopulta iho on palannut aina yhtä huonoon kuntoon. Kun osallistuin kolmen viikon Yin Your Skin gua sha -haasteeseen, ihoni alkoi oikeasti parantua ja kolmessa viikossa tapahtui aivan huikea muutos, jollaista en ole kokenut aiemmin. Isoimmat finnit ovat parantuneet kokonaan ja iho on rauhoittunut huomattavasti.”

-SANNI

 

”Ennen gua shan aloittamista oikean silmäni silmäluomi roikkui vuosia sitten saadun sairaskohtauksen takia. Gua shan aloittamisen jälkeen näin jo parin päivän sisällä muutoksia niin ihossani kuin silmäluomessani. Silmäluomeni ei enää roikkunut yhtä paljon ja ihoni oli eloimassan näköinen. Nyt gua sha on osa jokapäiväistä ihonhoitoani.”

-JANNA

 

”Holistinen hyvä olo on minulle tärkeä ja kun voin hyvin omassa kehossani, haluan että se näkyy myös ulospäin. Olen viimeisen vajaan vuoden aikana saavuttanut ympäri vuoden hyvinvoivan ihon, 7 skin methodin avulla, Katjan opein, ja olin siksi helppo haastettava kokeilemaan gua shaa. Kolmen viikon haasteen aikana oli hämmästyttävää oppia tuntemaan omat kasvonsa uudella tavalla ja huomata se muutos, jonka lastan kanssa päivittäin työskennellssä sai itse aikaan. Saan päivittäin kysymyksiä mitä olen tehnyt iholleni tai mitä meikkiä käytän. Omat hyötyni ylittävät myös kosmeettiset hyödyt ammattipuhujan purentalihasten jumien hellittäessä haasteen sivutuotteena. Lämmin suositus gua shan rauhoittaville ja rentouttaville itsemyötätuntohetkille, tästä syntyi ihana arjen rutiini!”

– NIINA

 

Lisää kokemuksia Yin Your Skin verkkokursseista

”Vaikka kyseessä oli vain kolmen päivän haaste, oli se kokonaisuudessaan hyvin suunniteltu, laaja sekä selkeä johdatus kosmeettiseen gua shaan. Katja ohjasi tarkkuudella ja käytti sellasia kielikuvia, joilla varmasti ymmärsi tekniikan. Kosmeettinen gua sha oli vain sanana tuttu entuudestaan, mutta kolmen päivän aikana pääsin asiaan täysin sisälle. Myös tulokset puhuivat puolestaan epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni oli jo kolmannen päivän aamuna niin huimasti tasoittunut, iso osa pienistä näpyistä oli hävinnyt, ihon väri oli tasoittunut huimasti ja kokonaisuudessaan olo oli kirkas ja kevyt. Tukiotteen tärkeys oli kyllä oivalluksista arvokkain. Erityisen hyödyllistä oli oivaltaa miten ihonhoidossa on aina kyse kokonaisuuksista ja ns. pohjatyön tekemisestä. Että on turha odottaa ihmevoiteita, jotka parantaisivat iho-ongelmasi, jos pohja on tukossa eikä se pysty edes vastaan ottamaan kosmetiikan vaikuttavia-aineita.”

– SAARA / Yin Your Skin® kolmen päivän mini gua sha -haaste

 

”Tämä kurssi pelasti viikonloppuni. Stressitasot laskivat viikon angstailun jälkeen. Oli vaan niin ihanaa tehdä jotain hyvää itselleen nauttia näin laadukkaasta produktiosta. Yin-jooga + Gua Sha teki niin suuren vaikutuksen, että jopa etätyöpäivän aikana työkaverit huomasivat eron pikkuiselta videoruudulta. Odotukset olivat kovat, mutta ylittyivät kirkkaasti. Aivan ihanaa!”

– ASIAKAS / Yin Your Skin® Signature Experience

 

”Aloitin gua sha opetteluni suoraan advanced kurssista, koska halusin nimenomaan saada sopivia vinkkejä ja hoitovaihtoehtoja herkkään couperosa-ihooni. Kurssilta opin juuri omalle ihotyypilleni sopivat tavat käsitellä sitä. Kurssin videot olivat muutenkin ihanan esteettiset, rentouttavat ja tunnelmalliset. Miljöö loi mukavan fiiliksen ja taustamusiikki toi mukavan lisän opetusvideoihin. Ohjeistus oli selkeä ja videoista oli helppo oppia. Muu materiaali oli myös mielestäni sopivan kattava ja kiinnostava.

Omaan nuorehkosta iästäni huolimatta melko pahan couperosa-ihon, mikä on nyt raskausaikana ottanut myös mukaan hieman epäpuhtauksia poskipäihin ja leukaan. Aloitin hoidot melko innokkaasti, yhdessä Sileä kasvoöljyn kanssa ja jo reilu viikon jälkeen huomasin kuinka punoitus oli rauhoittunut aivan uskomattomalla tavalla. Ihon sävy tasottui hyvin nopeasti, mitä en kyllä osannut odottaa, että voisi tapahtua näin lyhyessä ajassa. Epäpuhtauksia tuli alkuun muutama lisää, mutta tämä selkeästi kertoi vain siitä että hoito alkoi vaikuttamaan. Kun nämä epäpuhtaudet rauhottuivat, tuli ihostani ihanan heleä ja tasainen, näpytön ja jotenkin terveemmän oloinen. Ilme muuttui myös, kun ylimääräinen turvotus laski ja sain kasvonpiirteeni paremmin esiin, esim. leukalinja vahvistui ja katse kohottui.”

– JOANNE / Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha

 

”Kurssi ylitti odotukseni täysin. Jo muutaman kerran advanced-hoitoa tehtyäni huomasin peilistä kirkkaammat kasvot ja poskista huomasin nesteiden lähteneen liikkeelle. Ajattelin aluksi, ettei minulla pikkulapsiarjessa ole aikaa gua shalle, mutta tämä hyppäsi oitis tärkeimpiin self care -rituaaleihini, josta en malta enää luopua. Vaikka hoidan kasvojen ihoa hyvillä tuotteilla, gua sha on vienyt ihonhoiton ihan uudelle tasolle!”

– ESSI / Yin Your Skin® level 2 – Advanced Facial Gua Sha
Lue aiheesta enemmän

Lue Hannamari Rahkosen kokemuksia kosmeettisesta gua shasta täällä

Lue kosmeettisen gua shan vaikutuksista täällä sekä täällä, miksi kosmeettinen gua sha on niin tehokasta

Tutustu kosmeettisessa gua shassa käytettäviin välineisiin täällä

Opetele kosmeettisen gua shan perustekniikat Yin Your Skin verkkokurssilla