Kosmeettinen gua sha – kokemuksia

Kosmeettinen gua sha on tehokas ihonhoidon metodi, jonka huikeita tuloksia olen päässyt ihastelemaan kerta toisensa jälkeen

Gua shan kokemukset

Kosmeettinen gua sha kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ja onkin ansaitusti nousemassa tehokkaimpien kauneustrendien kärkisijalle. Sen moninaiset vaikutukset ja positiiviset kokemukset ylettyvät aina yleisilmeen kirkastumisesta turvotusten, epäpuhtauksien ja pigmenttiläiskien vähenemiseen. Kasvot saavat uuden ilmeen, ryppyjen silottuessa, silmien ja poskien sekä leukalinjojen piirteiden tullessa kauniisti esiin. Lisäksi säännöllisen gua sha -hoidon ansiosta saatat huomata käyttämiesi ihonhoitotuotteiden imeytyvän iholle entistä paremmin.

Lue millaisia gua sha kokemuksia asiakkaillani on ollut

”Kasvoillani on ollut epäpuhtauksia noin vuodesta 2012 saakka ja vuonna 2017 minulle puhkesi akne. Sain sen hoitoon lääkevoiteen, joka pahensi oireita. Olen kokeillut sen hoitoon lukuisia erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja pyrkinyt hoitamaan ihoa myös ruokavalion avulla. Tuotteet ovat auttaneet aina hetkeksi, mutta lopulta iho on palannut aina yhtä huonoon kuntoon. Kun osallistuin kolmen viikon Yin Your Skin® gua sha -haasteeseen, ihoni alkoi oikeasti parantua ja kolmessa viikossa tapahtui aivan huikea muutos, jollaista en ole kokenut aiemmin. Isoimmat finnit ovat parantuneet kokonaan ja iho on rauhoittunut huomattavasti.”

-SANNI

 

”Ennen Gua shan aloittamista oikean silmäni silmäluomi roikkui vuosia sitten saadun sairaskohtauksen takia. Gua shan aloittamisen jälkeen näin jo parin päivän sisällä muutoksia niin ihossani kuin silmäluomessani. Silmäluomeni ei enää roikkunut yhtä paljon ja ihoni oli eloimassan näköinen. Nyt Gua sha on osa jokapäiväistä ihonhoitoani.”

-JANNA

 

”Holistinen hyvä olo on minulle tärkeä ja kun voin hyvin omassa kehossani, haluan että se näkyy myös ulospäin. Olen viimeisen vajaan vuoden aikana saavuttanut ympäri vuoden hyvinvoivan ihon, 7 skin methodin avulla, Katjan opein, ja olin siksi helppo haastettava kokeilemaan gua shaa. Kolmen viikon haasteen aikana oli hämmästyttävää oppia tuntemaan omat kasvonsa uudella tavalla ja huomata se muutos, jonka lastan kanssa päivittäin työskennellssä sai itse aikaan. Saan päivittäin kysymyksiä mitä olen tehnyt iholleni tai mitä meikkiä käytän. Omat hyötyni ylittävät myös kosmeettiset hyödyt ammattipuhujan purentalihasten jumien hellittäessä haasteen sivutuotteena. Lämmin suositus gua shan rauhoittaville ja rentouttaville itsemyötätuntohetkille, tästä syntyi ihana arjen rutiini!”

– NIINA

 

Tutustu lisää

Lue Hannamari Rahkosen kokemuksia kosmeettisesta gua shasta täällä

Lue lisää kosmeettisen gua shan vaikutuksista täällä sekä täällä, miksi kosmeettinen gua sha on niin tehokasta

Tutustu myös kosmeettisessa gua shassa käytettäviin välineisiin täällä

Opetele kosmeettisen gua shan salat Yin Your Skin verkkokurssilla